No saj tisti zamorc tudi ne bo šel na šihtSe prav zamorc lahko pride iz podsaharske afrike brez problemov 5000km do svedske, jaz pa ne smem v kolosej film pogledat brez da sem cepljen, testiran, prebolel covid?
Pardon, ne bom smel na siht brez teh potrdil.
Samo vprasam ce sem kaj zamudil?
Uuuuu to bo zelo zanimivo
Ja seej ni problema. Lufthansa naj organizira 4 polete dnevno, jih bodo lepo popisal že pri boardingu in to je to. Samo naj ne sanjajo pol kako jih bodo talal po EU-ju. No itak v Slovenijo ne bo noben šel … it’s a pur kantri …Nemško televizijo moti, ker Grki s pomočjo tehnologije varujejo svojo mejo.
Edino prav. Kdor ima poštene namene in res išče rešitev za preživetje lahko še zmeraj pride na mejni prehod in zahteva azil.Nemško televizijo moti, ker Grki s pomočjo tehnologije varujejo svojo mejo.
Po moje je pravi problem to, da bi v tem primeru odpadlo tihotapljenje migrantov čez nekaj držav. Se vi zavedate kakšen posel je to ? In lobiji bodo naredili vse da stvari ostanejo take kot so.Edino prav. Kdor ima poštene namene in res išče rešitev za preživetje lahko še zmeraj pride na mejni prehod in zahteva azil.
Vsekakor velik. Živim ob meji in lahko spremljam zadeve iz prve roke.Po moje je pravi problem to, da bi v tem primeru odpadlo tihotapljenje migrantov čez nekaj držav. Se vi zavedate kakšen posel je to ? In lobiji bodo naredili vse da stvari ostanejo take kot so.
Dobro vprašanje. Ampak kakorkoli obrneš tukaj ni poštenih ljudi, ki bi želeli dobro sočloveku. Oni imajo svojo računico.Koliko je zdaj po glavi?
Nemško televizijo moti, ker Grki s pomočjo tehnologije varujejo svojo mejo.