Sem mislil, da če je za civiliste nevarno, da je za vojsko tudi oz. obratno.Menda ne misliš, da se vojska prevaža v avtobusih?
Sem mislil, da če je za civiliste nevarno, da je za vojsko tudi oz. obratno.Menda ne misliš, da se vojska prevaža v avtobusih?
Ce bo potrebno tudi to....balkanski pregovor lepo pravi: “para vrti, gde burgija nece”Americani tja ne bodo vozili fizikalcev z lopatami...
Sklepam, da nisi sluzil vojaskega roka.....! Ce bi, bi se marsikam pelu na tak nacin....Sem mislil, da če je za civiliste nevarno, da je za vojsko tudi oz. obratno.
Kamioni z vojsko vozijo v konvojih s hitrostjo kakih 40 km/h, tako da ni posebne nevarnosti. Sicer je pa to v manj razvitih državah še vedno običajen prevoz tudi za civiliste.Sem mislil, da če je za civiliste nevarno, da je za vojsko tudi oz. obratno.
zakaj ne zberemo me vmesne države denarja, in pošljemo ladje do Turčije in jih dostavijo direkt v DE, ker očitno jim je to edini cilj.
Ali še bolje, zakaj v Siriji ne zaključijo z vojno, in vse naselijo tja?
Slovenija brani svoje meje v Grčiji. Pravkar smo tja poslali 25 policajev.
zdej, ko se spet pripavlja novi val...
Otrok se mora že v najzgodnejši mladosti zavedat kako kruta je pot v svet. Bo kot odrasel vedel, da blaginja ni prišla sama od sebe.Oh kako lepo ravnajo s svojimi otroci, vidim da so še vedno tako skrbni kot že od nekdaj, ko skupaj s svojimi najdražjimi potomci bijejo boj za preživetje v tem krtuem svetu. Kar oči so se mi orosile tako zelo se me je tole dotaknilo