Ti kot mod bi moral biti nevtralen ne pa prilivati ognja na olje... Saj veš, admin user se uporablja samo za administracijo, za vsakodnevno delo pa normalen user...
Jaz kot državljan Republike Slovenije imam vso pravico do izražanja svojega mnenja dokler seveda ta svoboda govora morda ne preseže zakonskih omejitev (direktno spodbujanje nasilja itd) in to, da sem tu na tabli pač slučajno tudi moderator, me pri temu izražanju mnenja ne bo prav nič omejevalo. V kolikor imaš s tem kakšne probleme lahko kadarkoli kontaktiraš vodilne na forumu in jih seznaniš s svojim mnenjem.
Poleg tega pa niti približno ne prilivam olja na ogenj, saj zgolj zagovarjam upoštevanje uveljavljenih zakonov kar se migracij tiče ter odstalih meddržavnih ali unijskih dogovorov. Torej nasprotujem politiki odprtih meja, to je pa vse.
Če pa zdaj nekateri preveč promigrantsko utopično levo usmerjeni uporabniki to napačno dojemajo oz. dojemate pa to dejansko ni moj problem, čeprav to potem sčasoma postane zaradi vsega joka&stoka po forumu.