Ma dejte ga no srat, ma kakšni migranti, nehite bit teleta, sej veste koliko je bilo lačnih otrok, ki so čudežno zginili, ob prihodu velike odrešiteljice pred trojko gospe Za=jeb.
Pred volitvami nobenih ma kaki rasistični izpadi velikega vodje, še sam Forumska redkvica in njegovi lakaji rdeča pesa in javna uslužbenca sta pisala kako rasističen je veliki vodja.
No pa so se pojavili begunci, reveži, sirski brivec, ki ga je brezmadežni novi obraz proti sklepu ustavnega sodišča zaščitil, pa bi moral biti spokan, nazaj v svojo vukojebino niso problematični. Ma zid, kitajski zid na mejo pa nej bojo južno severno vzhodno zahodno od nas.
Sem se ravno vrnil iz gnilega zahoda, vmes prelezel pol EU, pa vam moram povedat, da najlepše opravijo s problematikusi v rjuhcah Rdeči tajkun Vladimir Vladimirović pa Čehi pa Slovaki. Razlupajo rjuhce k mal siknejo ma kaj sam pomislijo, da bi siknili.
Ko prileti avtobus državnih specijev in jih pošlejo domov, ne moreš verjeti, da si lahko tako varen.
In ja levaki spokajte si jih kot sem že rekel na nočne omarice, vrtičke namesto palčkov, nam pa jih ne ponujajte jih ne rabimo.
In ne ne boste verjeli po pogovorih na malo višjih položajih vzhoda, ONI VEDO, da jih je 90% ekonomcev, ki potujejo nazaj, kam nazaj pa javno niso povedali
Mi bi jih pa imeli
HAHAHAHA