Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaj tocno ne razumes? Lahko moderiras ali ne... In ti ocitno moderiras, to pa pomeni da pri prvi izjavi nisi bil ravno iskren. Predvidevam da bi kameradi morali otroke pustiti nekje v puscavi ali fronti... To je pri taksnih zadevah obicajna praksa, kajnede.
Kljub večkratnim prošnjam, da se me odstrani kot moderatorja v čveku, se žal še vedno ni nič zgodilo v to smer in posledično se s konbkretnim moderiranjem ne ukvarjam več, se pa posipam s pepelom ker sem si kljub vsemu dovolil narediti eno stvar malce bolj pregledno, ne bom več
Kar se pa migrantskih otrok tiče pa ni nihče rekel, da bi jih morali pustiti v puščavi ampak da pa delajo z njimi kot s sužnji ter se jih izkorišča kjer se le da - v glavnem gre za promoviranje kako ubogi so s tem, da jih prej lastni starši dobesedno predelajo, da izgledajo še bolj ubogi ali pa jih mečejo čez ograje ob poizkusih preboja zaprtih prehodov ali pa jih kar porivajo v te ograje, da so v prvi bojni liniji. V puščavah se jih ne sme pustit ampak lahko se jih pa tako uporablja, kajneda?
A veš zakaj mi greš na k easy? Ne zato, ker zagovarjaš kogar pač zagovarjaš ampak zato ker ljudi, ki jih tako vneto zagovarjaš, ne pokritiziraš objektivno niti malo, zavajaš kolikor se le da in kjerkoli se le da, imaš pa izjemno veliko za povedat čez ljudi, ki se ne strinjajo z aktualno politiko reševanja problema pa nima veze ali dejansko pozivajo k pobojem ali pa razmišljajo o realnih in legalnih možnostih. Res si biser, ni kaj.