Microsoft Surface Phone

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.047
113
Nekako sem se veselil prihoda microsoft surface telefona, a ko sem videl tole predstavitev, pa je navdušenje zbledelo:

https://www.youtube.com/watch?v=QWPoU6CXDHI

To mi deluje zgolj kot mini verzija tablice, "stojalo" in tipkovnica? Cmon microsoft
smile-1.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Predstavitev?

"Here is our 3D render concept of what a Microsoft Surface Phone could look like. " - TechRadar

To nekak nima nic veze z Microsoftu .. anyway men je vsec
smile-1.gif

Evo taksnega bi kar vzel
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Saj je v opisu napisano da je TechRadar naredil ta render in ni to dejanska zadeva iz strani Microsofta ampak kako so si to oni predstavljali. Drugače pa sploh ni slaba ideja ampak bi raje videl da bi bil zaslon malo manjši, to lezenje proti 5" je že kar malo tečno.

Na androidu sem začel s 3.7" zaslonom zdaj sem trenutno na 4.8", vmes sem bil na 5.3"...4.3" s HD resolucijo bi bil meni osebno super
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.047
113
Ja, to kar je dal luigi je tui mene zelo pritegnilo, še posebaj ker bi naj ohišje bilo iz magnezija, ker mi gre plastika malce na organ.

Ampak verjetno ta render ni ravno zgolj plod njihove domišljije, nekaj resnice vseeno mora biti prisotne?

Si pa ne morem predstavljati 5" zaslona. Že S2/S3 mi deluje fajn kot cigel, pa je manjša diagonala. Nekako sem upal, da bo naredil m$ telefon v stilu iphona; "super" izdelava, tanek, majhen...ne pa spet en novi cigl.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ziher je nekaj na tem, to je 100% ampak če bo pa identičen temu na posnetku bomo pa itak videli ko bo dejansko predstavljen. Mi je pa drugače oblikovno zelo všeč, ideja z ohišjem, kickstand, tipkovnica itd. se mi zdi super edino z ekrani pa malo pretiravajo
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.047
113
Ampak če bi bil zaslon 3" pa tipkovnica ne bi bila uporabna, ker bi bil enostavno premajhen zaslon.

Skoraj bi rajše videl tisti koncept v realnosti, o katerem je bilo veliko govora pred letom(?), namreč dodaten tray na telefonu, kamur bi lahko človek priklopil dodatno baterijo, tipkovnico ali pa gaming pad, delovalo pa bi na principu slide-a, se mi zdi, trenutno namreč ne najdem tega ...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Meni se JE! zdel tak cegu čist prevelk, sem rekel maks 4.3", idealno 4".

Zdaj pa ko mam Nexusa 7 pa sem ugotovil, da te tablice niso "nič" vredne in je stvar enostavno za preskočit. Windows phone 9 bodo skoraj identične Windows RT s telefonskim umesnikom. Recimo, da še prenosnik menjaš za Surface Pro z Intel i5, potem ne potrebuješ nič vmes in nič več kot pro.

Telefon pa tako nadomešča tudi tablico. Sicer to itak dela 70% časa, prenosnik pa druge 30% časa. Da bi mel 3 naprave...rofl.
bonk.gif

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Če bo Microsoft delal svoj telefon, ga bo delal iz istega razloga kot tablice. Da pospeši napredek izdelovalcev, ki delajo za njegov operacijski sistem. Torej če bi se HTC, Nokia in Samsung (tudi Huawei) obirali pri izdelavi dobrih WP telefonov, bi Microsoft naredil svojega, ter s tem pokazal "kako je treba". Ampak ker kot kaže ni ptorebe po potisku v mobilni tehnologiji, Microsoft ne bo delal svojega telefona. Še.