No zdaj sem celo znanost odkrival in bistveno dejstvo je, da kvaliteta aparata ni na najvišjem nivoju, je pa na zadovoljivem, navsezadnje dela vse brez problema.
Senzor svetlobe dela vsem, ki imajo vklopljeno avtomatsko prilagajanje svetilnosti, le da pri meni je inštalacija malo postrani ali fotodioda sveti malo bolj ali itd...in zato se vidi malo rdečkaste svetlobe ( res je tudi, da se nam razlikuje vidni spekter kot posameznikom, kar tudi ni zanemarljiv podatek).
Dokaz drugega uporabnika:
http://forums.windowscentral.c...0-a.html#post35
Kakorkoli bom pač živel s to "lepotno napako", servis bom očitno težko uveljavil, ker je dejansko aparat popolnoma delujoč. Sreča samo, da sem za aparat odštel 280 €, ker zdaj lahko rečem koliko denarja toliko muzike
, ni pa nič slabega, najbolj me je skrbelo, da mi ta lučka žere baterijo, vse vklopljeno lokacija, mobilni podatki, bluetooth, wifi...okoli 1-2 % na uro, to je ok ne?
Fotoaparat je superca, maili furajo, offfice je zakon, navigacija zastonj, lep zaslon, OneDrive še kar super, pa v avtu mi sedaj tudi projicira SMS....tak da ok.