Michael Schumacher se hudo ponesrečil na smučanju

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Dej zalet se nekam... po tvoje je vse kar je model pocel ok in v duhu sporta ne? Super si stari :p

Čak, zdaj pa se odloči kaj si hotel povedat, a da je zaslužil vse to al da ni? Ker obojega ne moreš. To da ti pa uporablanje fraz ne leži si pa že uspešno dokazal.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
In da je SpidiGonzalez na tvoji strani, daje tudi veliko težo tvojim trditvam
aplauz.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
KillaK: sem ze vse napisal... ce noces razumet je pa tvoj problem. Jajcate se na malenkosti, globoko v sebi sami veste kaj in kako ;-)

Mato: super post, argumentiran ni kaj... vse jasno stari, objektivno, nazorno (not) ;-)

spidi: ma sej sam ves, rabs sam en i pa so v luftu, branjo ekscelenco do zadnjega, no matter what :) Tko k si napisal: gluhi, slepi. a unmu se pa sladko jebe, spi spanje pravicnega...

Nazadnje urejeno:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Teb ma smisel odgovarjat? Nima. Teraj svoje dalje in bodi srecen :) Ko bos pa bral in razumel se pa lahko naprej menimva. Povej mi sam to: si mogoce tud Darjan? Sumljivo podoben pristop ubirata v dolocenih situacijah... uno ves, obupno tupljenje pri nepomembnih malenkostih... Sicer pa, kaj bi to, smucanje je sedlo kot ze dolgo ne :)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Mah, karma is a bitch... ne vem, sam ocitno se res vse enkrat poravna...

Citat:
:) Sami korektnezi... Moj point nikakor ni privoscljiv, samo temelji na tem, da bolj cudne nesrece kot je bla ta skoraj ne mores imet... Zato bolj vprasanje kot trditev: karma is a bitch? Da mu privoscim smrt pa nikoli nisem niti ne bom rekel, to je res zadnje kar lahko komu zelis... ne glede na vse.

[cenzura] je težko priznat, da si zajebal a ne?
priden.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ampak res model, kaj teb ni jasno? Dost da ze darjanu risem, teb pa res ne bom... Ce ti iz vsega kar sm napisal ni jasno kaj sm mislu, naj bo, dol mi visi. Si pac 'vernik' ;-) Jst grem zdej na pivo, da bo jutr lazji letelo, ti pa gruntej, mogoce ti rata. Cas bi ze bil, ceprav iskreno povedano, dvomim ;-) Vsi ste isti...

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
"Najbolji", tebi pa more res bedno bit v življenju, da se ti da tolko obremenjevat s človekom ki sploh ni del tvojega življenja in zapravljat čas z prepričevanjem neznancev :D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Ampak res model, kaj teb ni jasno? Dost da ze darjanu risem, teb pa res ne bom... Ce ti iz vsega kar sm napisal ni jasno kaj sm mislu, naj bo, dol mi visi. Si pac 'vernik' ;-) Jst grem zdej na pivo, da bo jutr lazji letelo, ti pa gruntej, mogoce ti rata. Cas bi ze bil, ceprav iskreno povedano, dvomim ;-) Vsi ste isti...

Vernik? Šumi mi je šel od vseh najbolj na [cenzura].
smirk-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
musicfreak: na dopustu sm pa razn smucanja res ni velik za pocet...

killa: pol se pa res na malenkosti obesas ;-)

Ajde fajn bodte, sneg klice...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.794
113
ne, najbolji je napisal da je "ded mrtev".. res pa da lahko to kaj drugega pomeni, ker najbolji ne pozna pomen besed. Kdo bi vedel.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
A kdo ve,zakaj je Šumi še vedno v Grenoblu? Samo vprašam,ker ne vem kakšna so pravila v takih primerih? Ostaneš v bolnici,kjer so te sprejeli po nesreči,ali je v navadi da te kasneje premestijo? Ali so v Grenoblu taki strokovnjaki,da ima tam najboljšo oskrbo? Kaj bi bilo če bi se poškodoval v ZDA?