Vidm da to najbrz leti name, pa ti bom se narisal: glede na to, da je celo zivljenje dirkal na polno, nemalokrat odreagiral kot navadn pezde/picka in vecinoma odkorakal brez posledic, kar ti je vse ze Spidi razlozu (namerno zaletavanje v JV, parkiranje med qualy Monaco, spuscanje naprej v zadnjem ovinku, on nikoli kriv - vedno ali bolid ali gume ali motor ali napacna taktika, protekcija do rdecih s strani FIE...) ga pac nikol nism maral. Se v Silverstonu, ko se mi je zdelo, da mu je spestalo noge v tri krasne je mel samo zlom in cez 2 mesca ze sopal dalje...super, clovek je neunistiv. Ampak kolo srece se okrece, zato se mi zdaj ta res bedna nesreca zdi tocno kar 'Karma is a bitch' pomeni: kar sejes, to zanjes ali sve se vraca, sve se placa... Tudi ne vem zakaj naj bi se zarad tega komurkoli opraviceval? Sploh tukaj?!? Nikoli mi zaradi zgoraj nastetega ni bil vsec, zato mi to kar se mu je zgodilo zdi to, kar sem napisal. Kar pa nikakor NE pomeni, da mu to privoscim ali zelim, da zdaj postane bilka. Tega mi ne polagat v usta. Mam otroke, zato mi ne o tem, k to s tem, da mi ni vsec kot voznik, nima nobene veze...samo tukajsnji pacienti lahko to dvoje polinkajo, da se pol lahko zgrazajo. Ravno tako ga nisem jst podrl na smuciscu... Tko da indeed, karma can be (is) a bitch... In ja, folk dnevno dozivlja podobne nesrece in umira zarad se bolj banalnih nesrec, res je, samo med njimi ni frikov ala sumi, takim se to dosti bolj redko dogaja.. Ce to ni res, mi pol povejte kateri tako znani faci se je zgodila podobna banalna neumnost od sumija do danes... Vmes pa mirno moralizirajte dalje, sploh ti Darjan, lapas kokr veter piha ;-)
Sicer pa, kako kej mecka letos? Sami kreteni pa budale ne, bojo propadl al kaj vse si pametoval, ko so sumija odpikal?
Zdej pa spat, jutr grem dilcat, pa ce se slucajno razlomim boste lahko naprej debatiral o karmi ;-)
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Glede na to, kdo je te termine upoabljal, me nič ne čudi, da je bila napačna uporaba. Čudi me edino da je svjt vletel s neko svojo, napačno, uporabo.