metroti in jokice

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če bi to bilo res bi še vedno živeli v jamah in se tepli s kostmi. če ti deluješ na tak način te pomiljujem.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.638
1.148
113
Titograd
Zanimivo da še noben ni pokomentiral svetega grala- pedertašne oz. pederuše
smile-1.gif

Cristiano+Ronaldo+Men+Clutch+Purse.jpg

Je plac za žvečilne, telefon, miljon vrst ključev, dnevno kremico, nočno kremico, očale, deodorant, dva parfumčka (sladki in frišni vonj)..... še kaj je must have če greš preko ceste po kruh?
grin1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zakaj bi živeli v jamah - imamo možgane, ves čas razvijamo nove zadeve, posledično se spreminja tudi družba. Kar je normalno danes, je jutri že nenormalno.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ja, spolna usmerjenost je 100 odstotno v domeni kulture.
Potem v strogo homofobnih državah ne bi bilo homoseksualnosti. Pa jih res ni?

Si pa vsekakor dokazal, da je povezava porasti števila posilstev s številom imigrantov na Švedskem.
zmaga.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Kaj je nekomu všeč, je relativno: če ne poznaš drugega kot to, da te pri 13. prodajo nekemu starcu, potem se ne pritožuješ, ker drugega tako in tako ne poznaš.
Citat:
Zakaj bi živeli v jamah - imamo možgane, ves čas razvijamo nove zadeve, posledično se spreminja tudi družba. Kar je normalno danes, je jutri že nenormalno.
-če ne poznaš ničesar drugega ne veš kaj ti je všeč če ne veš kaj ti je všeč ne moreš ničesar spremeniti.
-imaš mogžane in veš čas razmišljaš kaj ti je všeč in kaj ne ter so poskušaš premeniti.
malo se tepta prva in druga izjava. se ti ne zdi?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:

Sigurno da je.

S tem, da so ostalim prihranjene gay parade in ostalo sranje.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:

Si pa vsekakor dokazal, da je povezava porasti števila posilstev s številom imigrantov na Švedskem.
zmaga.gif
v iranu je ni
aplauz.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Če ti ne bi pasalo tole moje "vtikovanje" mi ne bi tako vehementno odgovarjal.
confused-1.gif

Te bom pustila pri miru, da ne boš booooooooogi.
priden.gif

Ker je očitno, da kritik pa ne prenašaš ravno najbolje .

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Drugače sem mislil: po 'naravi' smo biseksualni (večina oz. o procentu vlada debata), družba pa določi, kaj je sprejemljivo. V Iranu ni sprejemljivo biti gej, kar pa seveda ne pomeni, da tam ni gejev. Zato pravim, da ni naravno, da imamo zakone, ki pravijo 'ne smeš imeti treh žena, ne smeš biti homoseksualec' - vse te prepovedi so plod kulture in so, če hočeš, nenaravne. Je pa jasno, da človeške kulture ne moreš kar izbrisati (in je tudi prav tako). Je pa kultura tista, ki določi, kaj bo za skupino ljudi norma (pri nas je to heteroseksualnost, če greš pa na spletno stran urgenca.com pod on išče njega, pa najdeš nekaj sto oglasov tipa 'sem družinski oče, iščem diskretnega partnerja za občasna srečanja').

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
In si imel že kaj sreče?
evil.gif

To, da smo bo privzeto biseksualni, pa močno dvomim, da je res.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
propad človeštva, ker nekdo uporablja gel in je dietni sladoled? Pismo, prej bi rekel,da nevarnost za propad človeštva preti iz strani ideologije, ki ženske postavlja v kuhinjo in daje moškemu popoln nadzor nad njihovimi telesi.
To da baba paše v kuhinjo je jansno že iz pradavnine, desc pa je moral bit desc in domov prinesti meso za v lonec.Danes nam poskušajo babe komandirat, desci naj bi pa doma kuhali... Saj ne more bit drugače kot je, ko gre vse v maloro...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.132
11.220
113
opa, pa smo se izdali kaj je "naravno".. biseksualno je daleč o naravno je zgolj motnja... vedno bolj jasno je (tudi znanstveno) da je psihična motnja oz bolezen.

Dosti pedrov ki poiščejo kakšno psihiatrično pomoč ali kaj podobnega, na stara leta ugotovi, da so bili pedri, zaradi neki travm in stisk v otroštvu. Ampak potem je že prepozno.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik titov pravi:
In si imel že kaj sreče?
evil.gif

To, da smo bo privzeto biseksualni, pa močno dvomim, da je res.
Gre zgolj za to, da spolna usmerjenost pred rojstvom ni določena. In v večini primerov to, kar v obdobju vzgoje zacementira kultura, tudi ostane. V mnogih primerih pa ni tako - kot anekdotni primer sem ti navedel spletno stran urgenca.com, on išče njega, in poglej število oglasov ter ga primerjaj s statističnim odstotkov gejev v Sloveniji (uradno tam do 5 odstotokv, odvisno, katero raziskavo gledaš) - nekaj se tu ne ujema. V

Ker v skladu z 'naravo' človeka bi bilo edino logično, da življenje preživiš z osebo, s katero se razumeš, in ne z osebo, ki ima pravi spolni organ, to vsekakor ni logično.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

To da baba paše v kuhinjo je jansno že iz pradavnine, desc pa je moral bit desc in domov prinesti meso za v lonec.Danes nam poskušajo babe komandirat, desci naj bi pa doma kuhali... Saj ne more bit drugače kot je, ko gre vse v maloro...

Pojma nimaš, koliko žensk je pripravljenih ostati doma in delati to, kar moški mislijo, da jim je delo, vendar...pač ni nič za v lonec dati, ker moški ravno tako ne opravijo svojega dela in ne preživijo družine. Morajo v službo hodit.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
To je ker so babe lene in zdolgočasene, da se jim še omočt ne ljubi več
tongue-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
A bejž, a se vi kot moški tudi kaj potrudite okoli žensk?? Noooot. Oprosti, meni se po dolgem delovniku in še opravljenih stvareh doma, beri kuhanje, pospravljanje,.... ravno ne da vedno noge narazen dat! Da prideš lepo domov na skuhano, pospravljeno itd,....kao utrujen od službe, greš na računalnik in potem bi pa še....., jaz pa medtem vse poštimam, jok brate odpade....
jezen.gif

No povej kako pa ti svoji lepši polovici pomagaš??
Saj res, sem pozabila, moški Alterjevskega kova si želite, kuharico, sobarico, varuško,ljubico pa še kurbo vse v enem ženskem telesu. Oprosti, takšne smo pa že oddane.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
A bejž, a se vi kot moški tudi kaj potrudite okoli žensk?? Noooot. Oprosti, meni se po dolgem delovniku in še opravljenih stvareh doma, beri kuhanje, pospravljanje,.... ravno ne da vedno noge narazen dat! Da prideš lepo domov na skuhano, pospravljeno itd,....kao utrujen od službe, greš na računalnik in potem bi pa še....., jaz pa medtem vse poštimam, jok brate odpade....
jezen.gif

No povej kako pa ti svoji lepši polovici pomagaš??
Saj res, sem pozabila, moški Alterjevskega kova si želite, kuharico, sobarico, varuško,ljubico pa še kurbo vse v enem ženskem telesu. Oprosti, takšne smo pa že oddane.
evil.gif
Muslimanske babe pa vse to zmorejo in to z veseljem
evil.gif

hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
evil.gif

Mamo si še pozabila
srce-1.gif