Metod...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
...in sosedi bi spet ugledali pičkin dim
evil.gif

pa menda je imel raka in se je zato fental.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Trobec, ja. Ker sva bila oba zaposlena v Metalki v istem obdobju, sem ga osebno poznal in bil kar nekajkrat v družbi na kavi, kjer je bil tudi on. Ko so ga aretirali, smo metalkarji izvedeli, da je kradel nekakšne meglenke v skladišču in menda nekemu švabu kovček.
To informacijo sem najprej sprejel z veliko skepso, človek v družbi sploh ni bil kakšen zadrt negativist, ali pa 'glasno ropotalo'.
Ko pa je prišla 'na dan' še njegova peč, je bilo presenečenje popolno.
Očitno je bilo, da je bila njegova sposobnost igranja poštenjaka res velika, tako smo se strinjali vsi, ki smo ga do takrat poznali.
Videz vara, velikokrat.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
nakladanje... nikjer pa ni naslov obrazložen

ker so naslovi zadnje čase tako zavajujoči (tretji jošk - prosto po mihi šaleharju, ki je baje samo povzemal učni načrt fdv-ja) bi bilo na tej taktiki dobro narediti tudi volilno kampanijo. v poljubno znanstvene revije daš članke z naslovom "zakaj je nebo modro" ali "zakaj žabe skačejo" ali pa "zakaj pajki pletejo mreže" nato pa vsebina članka - ena sama strankarska propaganda. vsebina je prilagojena temu za katiro stranko... ampak način je pa isti.

se priporočam za miloščino če kdo mojo idejo uporabi. če ne jo pa dajem na razpolago vsem pod GPL3 licenco.

Nazadnje urejeno: