To, da včasih pade hitrost na Telemachu na 200 Gb (ali celo manj) iz obljubljenih do 800Gb, pa ni težava.
Si mislim, da bi nam vsem bilo vseeno, če bi hitrost padla na 200Gb, tudi če bi padla na 2Gb bi bilo še vedno odlično
To, da včasih pade hitrost na Telemachu na 200 Gb (ali celo manj) iz obljubljenih do 800Gb, pa ni težava.
Gre se mi da so stvari čimbolj up to date....aktualni Asus router se mi posodablja 2-3x na leto (za1x še....).Jaz sem že ene 6 let nazaj na original asus FW. in dela vse kot mora. na 3x asus lyra trio 1x RT-AC66U B1 in 1x RT-AX58U kot glavni.
Ni popolnoma nobene potrebe po drugih FW, razen, če želiš neko specifiko, ki jo ima samo WRT. Nekaj časa sem bil na Merlinu ampak posodobitve niso delale avtomatsko in sem mogo vedno ročno.
Ni to kot leta 1998, ko je bilo vse osnovno tovarniško. Tu imaš pa vse kaj rabiš v original FW.

Samo resSi mislim, da bi nam vsem bilo vseeno, če bi hitrost padla na 200Gb, tudi če bi padla na 2Gb bi bilo še vedno odličnono sej malo heca, vem da si mislil na 200Mb
kateri router bi tole mojo hitrost pedenal?Asusi so čisto predragi routerji, da so tako hitro EOL kot so. Pa ni za vse asuse alternativnih firwarov.Gre se mi da so stvari čimbolj up to date....aktualni Asus router se mi posodablja 2-3x na leto (za1x še....).
Ko se mi ne bo več ker bo EOL...bom šel na alternative.....ker...!!!
Ja....trend micro je v ozadju....vzel tak router z zaščito serijsko.To ti itak ne deluje z router fw posodobitvami kaj mas na sliki. Ampak se posebaj baza posodablja
Jaz že nekaj let nimam mikrotika, ampak sem ga menjal z asusom ravno zaradi wifija. Macbook je na mikrotiku nonstop ostajal brez omrežja čeprav je bil router 2m oddaljen. Pa brzine, ki jih dosegam z asusom so seveda nekaj čisto drugega kot pri tebi. Glede na mnenje interneta in stanje hardvera pri mikrotiku bom ocenil, da sem preveč zahtevna stranka.Pregovorno naj bi bile neke težave z WiFi vendar jih sam ne opažam. Uporabljam CapsMan (vsak AP na kablu) in mi telefon lepo preklaplja med APji praktično brez prekinitev. Hitrost WiFI zadovoljiva, tam nekje med 130 na 2,4 ghz do 600 Mbps na 5 Ghz.