Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Glej za mesalci za meso. Ce prides kaj v zasavje ga imajo. Cca do 30 kg moke bi lahko v njega vrgel. Proizvajlec pa je MOP (perko?) nekje pod krvavcem. Na njem ne vidim sedajle nobene nalepke vec.
Moja raje zamesi v metrgi, svakinja raje v mesalcu. Ocistis ga najhitreje s karcherjem.
2 kg ga gre za "malco" včasih, peka enkrat na teden na pamte pišem cca 15 kg.
razni kruhomati manjših dimenzij ga sproti ne bi mogli pečt , pa čeprav bi delal 24/7.
Sploh pa ne predlani, ko nas je tudi po 10 sedel za mizo. (od tega nekaj ljudi okoi 100kg)
Sicer pa dobovsek: Pelko je pravo ime, se opravičujem, zgleda pa precej podoben temu, če ni celo isti
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.