Velik denar res ni, ampak če dobim v Mercatorju 10% popusta v sredo, ne vem zakaj bi šel kupit v torek.
Bolš da s kolegi 20€ zapijemo.
Bolš da s kolegi 20€ zapijemo.
Pred nakupom poglej konkurenco. Ko grem iz Merkurja, se vedno počutim nategnjenega, če pobrskam po spletu po koliko isto stvar drugi prodajajo ...Imamo koga tukaj, ki lahko zrihta še kak extra popust na že znižan izdelek?
Izdelek je že znižan pa ne morem koristit kupona ali kak drug popust... Vrednost izdelka je cca 1000€
A res misliš, da nisem tega že takoj naredilPred nakupom poglej konkurenco. Ko grem iz Merkurja, se vedno počutim nategnjenega, če pobrskam po spletu po koliko isto stvar drugi prodajajo ...
Včasih so trgovine tekmovale in znižale ceno izdelka, če si recim isti izdelek lahko dobil v neki drugi trgovini po nižji ceni. Big bang je bila ena izmed takih trgovin, preveri če merkur tud lahko zniža ceno izdelkaA res misliš, da nisem tega že takoj naredil
Načeloma imajo ok ceno. Samo sem vseeno vprašal, če se da še kaj naredit, ker je pač še vedno visoka. Če se že sprašuje en kup neumnosti, zakaj ne bi še to
Nič ni to brez dokazovanja - imajo pregled nad cenami konkurence in internetna trgovina upošteva najnižjo, ki je objavljena na netu. V trgovini, pa lahko tudi "malo barantaš" - meni so že parkrat povedali da XXX je njihova nabavna in morajo dobiti vsah XXX + 2.Big bang ima še na internetu gumb "izenači ceno" pri večini izdelkov. Brez kakega dokazovanja ti znižajo ceno za 10%. V trgovini, so mi pa znižali ceno na ceno pri mimovrste, kjer je bil ta izdelek kar precej cenejši. To so naredili brez kakega izmotavanja.
Pošlji šifro izdelka, pa lahko jutri preverim, kakšne so možnosti. Samo, če je izdelek že znižan, ni veliko manevrskega prostora.Imamo koga tukaj, ki lahko zrihta še kak extra popust na že znižan izdelek?
Izdelek je že znižan pa ne morem koristit kupona ali kak drug popust... Vrednost izdelka je cca 1000€
Pred dvema mesecema sem po internetu pri njih kupoval pralni stroj. Stisnil sem gumb izenači ceno, pa je bila cena nižja točno za 10%Nič ni to brez dokazovanja - imajo pregled nad cenami konkurence in internetna trgovina upošteva najnižjo, ki je objavljena na netu. V trgovini, pa lahko tudi "malo barantaš" - meni so že parkrat povedali da XXX je njihova nabavna in morajo dobiti vsah XXX + 2.
Daj verjemi enkrat nekaj če ti pravim - E-Mundija, Mimovrste, Ceneje, vse to jim sistem čekira in potem zaokroži navzdol na najnižjo ceno, kjer pa še "nekaj malega" zaslužijo. Možno da se ti je glih na 10% izšlo, ampak to ni po defoltu.Pred dvema mesecema sem po internetu pri njih kupoval pralni stroj. Stisnil sem gumb izenači ceno, pa je bila cena nižja točno za 10%