Merkur kolo sreče

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Ena je lansko leto dobila 90% popusta na 5€ kupila pa je baterije
bonk.gif
jaz pa z 500€ robe 10% mah dobr itak imaš tisti dan najmanj 5% popusta, ker praznih menda ni.

Če gledaš na ceno greš takrat ko so v merkatorju dvojne ali celo trojne pike
shocked-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
In zakaj pri zdravi pameti, bi skakal iz Merkurja v BB pogledat ce je ceneje in potem še enrkat nazaj v Merkurja, ce pa lahko že v BB kupis?

Pod isto streho sta, avseeno ima Merkur druga pravila poslovanja, prav tako ima drugačne cene, višje običajno.

Ja, to kar si opisal bi bilo res malo neumno. Denimo da neko stvar pogledaš na strani od bb, greš pa v merkur ker ti je recimo bližje. Ugotoviš, da je v bb ceneje, jim tam poveš, preverijo, znižajo artikel na isto ceno.
Druga pravila poslovanja? Katera?

Medtem ko sem bil v Merkurju sem prek GSM-ja pogledal spletne cene...mi ni dalo miru, pa sem videl, da je v BigBangu ceneje.
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
In zakaj pri zdravi pameti, bi skakal iz Merkurja v BB pogledat ce je ceneje in potem še enrkat nazaj v Merkurja, ce pa lahko že v BB kupis?

Pod isto streho sta, avseeno ima Merkur druga pravila poslovanja, prav tako ima drugačne cene, višje običajno.

Ja, to kar si opisal bi bilo res malo neumno. Denimo da neko stvar pogledaš na strani od bb, greš pa v merkur ker ti je recimo bližje. Ugotoviš, da je v bb ceneje, jim tam poveš, preverijo, znižajo artikel na isto ceno.
Druga pravila poslovanja? Katera?

Medtem ko sem bil v Merkurju sem prek GSM-ja pogledal spletne cene...mi ni dalo miru, pa sem videl, da je v BigBangu ceneje.
smile-1.gif
To bi komot lahko zatežil, da ti ne bi bilo potrebno hoditi v bb
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Izbirajo vrednost popusta...

Če vidijo nekoga z visoko vrednosto nakupa, verjemi ne boš zadel 50% ali več, "zadaneš" 3-5%.
Ne bi rekel.
grims-1.gif

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Jaz sem še pred uvedbo evra (cca 5let nazaj) dobil 100% popust.

Kupil sem pa keramične ploščice za kopalnico v vrednosti 144000sit kar je cca 600eur

LP Mare