Merkur kolo sreče

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
A je kdo včeraj zadel kakšen pameten popust?
Meni ni bilo jasno zakaj je takšna gužva pred Merkurjem, pa se mi je potem ob blagajni posvetilo. Folk čisto nor, kako bodo dobili ne vem kaj, potem pa povlečejo tistih 5% in dolg nos
grin1.gif
.
No, meni je žal zgolj to, da nisem včeraj še tistega LCD-ja privlekel na blagajno.
shocked-1.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Jaz sem enkrat dobila 50% popusta - mi je prav žal, da nisem posnela vseh zavistnih obrazov, ki so stali za mano
smile-1.gif
Saj ne, da bi kupovala kaj velikega, ampak 20 eur pa se vseeno pozna...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
mi je prav žal, da nisem posnela vseh zavistnih obrazov, ki so stali za mano
smile-1.gif

Hehe. Si prav predstavljam razočarane obraze.
grin1.gif

Jaz sem zadnjič rabil kuhinjski nož, pa še mikrovalovko sem kupoval. Nož za cca 30 EUR sem vzel, mikrovalovka pa je bila 20 EUR dražja kot v Bigbangu. Sem si rekel, kur** jih gleda, bom vzel samo nož, pa grem po mikrovalovko v Bigbang.

Dobil sem 5% popusta, šel po mikrovalovko v BigBang. Nož bi pa najraje vrnil, ker je za en kur**.
jezen.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
mi je prav žal, da nisem posnela vseh zavistnih obrazov, ki so stali za mano
smile-1.gif

Hehe. Si prav predstavljam razočarane obraze.
grin1.gif

Jaz sem zadnjič rabil kuhinjski nož, pa še mikrovalovko sem kupoval. Nož za cca 30 EUR sem vzel, mikrovalovka pa je bila 20 EUR dražja kot v Bigbangu. Sem si rekel, kur** jih gleda, bom vzel samo nož, pa grem po mikrovalovko v Bigbang.

Dobil sem 5% popusta, šel po mikrovalovko v BigBang. Nož bi pa najraje vrnil, ker je za en kur**.
jezen.gif

BigBang in Merkur sta pod isto streho, zato morajo imeti vsi artikli iste cene. V primeru, da najdeš isti izdelek v npr. bigbangu ceneje kot v merkurju, greš v merkur to povedat in dobiš izdelek za isto ceno kot v bb, ker, kot sem že napisal, so pod isto streho in imajo iste cene. Velja za vse artikle...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
In zakaj pri zdravi pameti, bi skakal iz Merkurja v BB pogledat ce je ceneje in potem še enrkat nazaj v Merkurja, ce pa lahko že v BB kupis?

Pod isto streho sta, avseeno ima Merkur druga pravila poslovanja, prav tako ima drugačne cene, višje običajno.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
če že itak nameravaš kupiti neko stvar v Merkuru, je tudi 5% popusta fajn. Potem dobiš pri večjih nakupih še mislim da 3% ali celo 5% na kartico ... Če ravno kupuješ kakšen gradbeni material ali kaj večjega za tisoč in več eurov, takšen popust ni zanemarljiv....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sodelavka pa je kupovala štedilnik ali pralni stroj (ne vem točno) in je tudi staknila 90%. No, to se pa že res pozna.
cheer.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
In zakaj pri zdravi pameti, bi skakal iz Merkurja v BB pogledat ce je ceneje in potem še enrkat nazaj v Merkurja, ce pa lahko že v BB kupis?

Pod isto streho sta, avseeno ima Merkur druga pravila poslovanja, prav tako ima drugačne cene, višje običajno.

Ja, to kar si opisal bi bilo res malo neumno. Denimo da neko stvar pogledaš na strani od bb, greš pa v merkur ker ti je recimo bližje. Ugotoviš, da je v bb ceneje, jim tam poveš, preverijo, znižajo artikel na isto ceno.
Druga pravila poslovanja? Katera?

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:Druga pravila poslovanja? Katera?
BB ima npr. pike, Merkur ima Merkur kartico in ugodnosti vezane na to, Merkur ima kolo sreče
grims-1.gif
, itd.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Jst sm povleku 50% popusta
cheer.gif
, sicer ne včeraj, pač pa v eni prejšnjih akcij.

Kupoval sm pa ene lajštice ...... sm pršparu 18eur
bonk.gif

Če bi vedu bi vzel samo na blagajno še kak TV, hladilnik .....
17758-icon_confused.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.021
113
kod Džej-Zija
To me je spomnilo na primer, ko sem v Merkurju nekaj kupoval, pa sem dobil 5% popust. Pri sosednji blagajni je tip dobil 90%, pa je hotel it še po LCD tv & stuff, samo mu niso pustili.
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kaj je prirejeno? A ko ti ponujajo ta popust, dejansko nihče ne dobi popusta? A izbirajo srečneže?
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Izbirajo vrednost popusta...

Če vidijo nekoga z visoko vrednosto nakupa, verjemi ne boš zadel 50% ali več, "zadaneš" 3-5%.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A potem je moja sodelavka lagala, ko je na šporhet dobila 90%?
Aja, ima poznanstva, pa so ji poturili kupon, boš rekel.
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Recimo 500. Torej ga je dobila za 450 evrov popusta (točne cifre ne vem, ampak recimo tam nekje).

A se tebi zdi to malo?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Izbirajo vrednost popusta...

Če vidijo nekoga z visoko vrednosto nakupa, verjemi ne boš zadel 50% ali več, "zadaneš" 3-5%.

od "tašče" sodelavka je opremljala kuhinjo, kupovala je za nekaj čez 3000 eurov izdelkov, potegnila 90% popust