kolk si bil prehiter ?prehiter v nedeljo, kazen prejel v sredo
Kdo ti je dostavil priporočeno pismo ZUP? Ta storitev se trenutno ne izvaja s strani Pošte.prehiter v nedeljo, kazen prejel v sredo
120 na 100 prav tako ne bos dobil nic, ce je merila policija. Redarstvo slika tudi najmanjse prekoracitve, policija pac ne.kolk si bil prehiter ?
s pistolco te je nameril?
peljal vceraj 120 kjer je 100 omejitev na obvoznici - kaj lahko pricakujem ?
ja to že kako leto ali več nazaj....Kdo ti je dostavil priporočeno pismo ZUP? Ta storitev se trenutno ne izvaja s strani Pošte.
Kje je tam stacionarc?Hja, tud sam sem naletel na obvoznci pri vicu v ovinku je 80 pa sem res zamujal mekam nujno in sem sel 127 pa je stacionarc poslal pozdrave 500 plus pike
Pa zato da vidm ce pistolca tud kej poslje da vem planirat
Seveda se izvaja, le poštar ne nosi domov, ampak moraš iti prevzet na pošto.Kdo ti je dostavil priporočeno pismo ZUP? Ta storitev se trenutno ne izvaja s strani Pošte.
Seveda se izvaja, le poštar ne nosi domov, ampak moraš iti prevzet na pošto.
Kje je tam stacionarc?
Če se pelješ proti barju, ali proti Brezovici (nadvoz je nad tabo (cesta Dolomitskega odreda) ali si tudi na vrhu in je spodaj razcep iz brezovici proti Brdu.?)iz brda po AC proti vicu, ko je ovinek v levo ( nadvoz) je pod njim za ogrado skatla in notir radar ( kolikokrat je notri ne vem) vem da takrta je bil in sem nabasal