(sem sam videl tak odsek)Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Pa daj no! A veš da so v slo tut ceste kjer je na eni strani omejitev 60 na drugi pa 90?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Na regionalno cesto izven naselja, kjer je omejitev 90km/h, so postavili znak za omejitev na 70km/h. Na žalost (ali srečo) so ga postavili kakih 15m pred križišče (ki je urejeno s prometno signalizacijo oziroma prometnimi znaki).
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Pa daj no! A veš da so v slo tut ceste kjer je na eni strani omejitev 60 na drugi pa 90?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Po mojem mišljenju policaj ni postavil prometnega znaka. Dobil pa je direktivo, da je na ravnem, širokem, neposeljenem območju, ki v polovici poteka skozi gozd (se pravi idealno za kak km/h več, kot je dovoljeno...) hitrost po novem omejena na 70km/h (namesto običajnih 90km/h) in ker obstaja nevarnost, da kdo povozi veverico je obvezno čim večkrat tam izvajati kontrolo hitrosti. Ne ve pa policaj, da je nekdo zamočil pri postavitvi prometne signalizacije. Bo sedaj šlo?
Tako je. Sva se peljala s prijateljem, ki je mimogrede policaj, ter sem mu pokazal tri dvomljiva mesta: od Zvirč do krožnega ter od Zvirč do Kovorja, pa je povsod tako, kot sem že v prejšnih postih opisal. napačna postavitev prometne signalizacije. Kar je meni čisto v redu, če se slučajno zgodi, da bom kdaj prehiter na teh dveh odsekih. Še večji hec pa je pri izvozu z mojega dvorišča na glavno cesto. V bistvu najprej zavijem na občinsko cesto, ta pa se priklopi na glavno. Zaradi pomanjkanja prostora so dali znak križišče s prednostno cesto kar pred to občinsko (v bistvu stransko cesto), tako da imam po tej ureditvi s prometnimi znaki sedaj prednost, ko se pripeljem iz dvorišča... Žalostno, a tudi to je ''g. Uradna oseba'' potrdil...Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Po mojem mišljenju policaj ni postavil prometnega znaka. Dobil pa je direktivo, da je na ravnem, širokem, neposeljenem območju, ki v polovici poteka skozi gozd (se pravi idealno za kak km/h več, kot je dovoljeno...) hitrost po novem omejena na 70km/h (namesto običajnih 90km/h) in ker obstaja nevarnost, da kdo povozi veverico je obvezno čim večkrat tam izvajati kontrolo hitrosti. Ne ve pa policaj, da je nekdo zamočil pri postavitvi prometne signalizacije. Bo sedaj šlo?
Podbreška gmajna, stara cesta od konca Zvirč do krožnega, imam prav?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi: