Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
E to me ori tej stvari najbolj moti, vendar navdušenci tipa Nigel, 32 in podobni tega nočjo dojeti. Verjetno ker je 'božanstvo' začelo postopke prodaje?
Še zmeraj trdim, da bomo Slovenci AK plačali celotno kupnino za Mercator (namesto sa bi jo on nam ali vsaj dolgove pokril). Dejansko bi morali vse v verigi pislati na Dob zaradi tega (no ja, eden je že tam...
)
Kaj natančno bi rad povedal? Da naj jaz ne bi dojel, da je sindikalno razkazovanje zadnjih dni popolnoma brezveze, ali kaj?
Tvoji očitki, da naj bi neko božanstvo začelo postopke prodaje, kaže na določene motnje sprejemanja realnosti. Če pa z božanstvom slučajno misliš Janšo (enak simptom kot zgoraj), potem mi je tudi jasno, da ne razumeš, da so bili državni deleži v Mercatorju prodani (dovršni glagol) leta 2005.
Potem se je z deleži v Mercatorju dogajalo marsikaj, dokončno pa je bila pogodba o prodaji podpisana pred dobrim letom (vlada AB); ko so bile v oddaji pogledi razkrite laži Bratuškove glede njenega (ne)vpliva na prodajo, so bili Pogledi ukinjeni.
Ampak ti še kar tumbaj, da je JJ kriv; je precej lažje, pa še razmišljati ni potrebno zraven (sej ne, da bi ti zmogel).