Mercator popust na smučarsko karto

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.668
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ugodno prodam Mercatorjevih 25% popusta na celodnevno smučarsko karto za Roglo, Krvavec, Vogel in Cerkno! Imam tri kartice popusta, se pravi za 3 celodnevne karte... Kdo da več?
cool-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.999
-373
113
Baje si eden redkih k jo mas... Dej no, kdo bo to kupoval? To ma ze skor vsak doma... Sej ves kok ma mercator strank

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Glej če kupi človek tvoj popust....pa potem še karto....je spet nekje na istem.....jaz ti dnar za poštnino vrnem
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa saj je to lepa gesta, če nam ko nismo nevem kak pri denarj,u kdo ponudi tote kupončke, če jih ne rabi......
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Mislim, človek hoče nekaj po očitno zelo pametni ceni prodat oz mogoče celo podarit, pa berem samo kako ga kurčate brezveze! Upam da bo ta popust dobil v roke nekdo, ki mu bo prišl še kako prav!
zmaga.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.668
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ok, če nobeden ne rabi, bom pa stran vrgel!
Hm, celodnevna karta je 28€, 25% popusta je7€, imam tri kartice, pomeni 7*3= 21€!? 21€ bom vrgel stran, ker pametnjakoviči tukaj razglabljajo, da se ne splača, tudi ne poslati po pošti (cena znamke je 30 centov), da je na njej drobni tisk, da velja samo med tednom(drobnega tiska NI, vse je v enaki velikosti), so pa seveda pogoji, kot povsod! Recesija.press
bonk.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ok, če nobeden ne rabi, bom pa stran vrgel!
Hm, celodnevna karta je 28€, 25% popusta je7€, imam tri kartice, pomeni 7*3= 21€!? 21€ bom vrgel stran, ker pametnjakoviči tukaj razglabljajo, da se ne splača, tudi ne poslati po pošti (cena znamke je 30 centov), da je na njej drobni tisk, da velja samo med tednom(drobnega tiska NI, vse je v enaki velikosti), so pa seveda pogoji, kot povsod! Recesija.press
bonk.gif

ti pa si gorenc ej...

js jih mam okol 20 komadov pa jih dam zastonj...

p.rekleta škrtija slovenska, bognedaj da bi komu polepšal dan a?

bonk.gif

pozdrav.gif

PS torej kdor rabi naj napiše na ZS podatke in mu jih pošljem

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.668
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mislim, da ste vi trije seljaki! Tipični alterjevci, ki ne vedo kaj berejo oziroma berejo in razumejo samo tisto, kar jim paše! Potem pa podjebavajo... Kje sem že napisal ceno, mi lahko kdo pokaže tisti post?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Napisal si PRODAM - torej prodajaš nekaj kar si dobil ZASTONJ, ker pa nihče ne kupi tega, praviš da BOŠ VRGEL V SMETI !!! In ja, SELJAÆINA si ker raje vržeš v smeti kot da nekomu daš stvar ZASTONJ ki si jo tudi sam DOBIL ZASTONJ !!!

A ti je zdaj kaj bolj jasno ?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Mislim, da ste vi trije seljaki! Tipični alterjevci, ki ne vedo kaj berejo oziroma berejo in razumejo samo tisto, kar jim paše! Potem pa podjebavajo... Kje sem že napisal ceno, mi lahko kdo pokaže tisti post?

Da ne boš metal stran lahko pošlješ meni (stroške poštnine krijem jaz pa za kakšen € primaknem zraven) ali pa daš oglas na podarimo.si

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.668
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Napisal si PRODAM - torej prodajaš nekaj kar si dobil ZASTONJ, ker pa nihče ne kupi tega, praviš da BOŠ VRGEL V SMETI !!! In ja, SELJAÆINA si ker raje vržeš v smeti kot da nekomu daš stvar ZASTONJ ki si jo tudi sam DOBIL ZASTONJ !!!

A ti je zdaj kaj bolj jasno ?
Ja, res je, napisal sem PRODAM, če pa bi si bolje prebral, bi vedel, da je to mišljeno v hecu! Tudi ko je ynos prilepil bližnjico iz Rekreacije, sem odgovoril, da ceneje pač ne gre! In če bi znal brati, bi vedel, da ceneje kot zastonj res ne gre, edino če ti šenkam še kaj zraven...Tebi bi z veseljem šenkal naprimer en šamar! Ampak ne, slaboumni in zadrti alterjevci morate podjebavati, kot v vseh drugih postih, ki jih sicer berem, pišem pa zelo redko prav zaradi takih zafrustriranih osebkov, kot si ti, ki so v realnem življenju SELJAČINE in looserji, tukaj pa se skrivajo za nicki in pametujejo, kot da so vso pamet tega sveta požrli!
In ne boj se, tudi tega, da bom karte vrgel stran, nisem resno mislil! Dal jih bom človeku, ki si jih zasluži, a je žal teh na alterju zelo malo, se pa vseeno najdejo, a veš, SELJAČINO!!!