Ugodno prodam Mercatorjevih 25% popusta na celodnevno smučarsko karto za Roglo, Krvavec, Vogel in Cerkno! Imam tri kartice popusta, se pravi za 3 celodnevne karte... Kdo da več?
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ok, če nobeden ne rabi, bom pa stran vrgel!
Hm, celodnevna karta je 28€, 25% popusta je7€, imam tri kartice, pomeni 7*3= 21€!? 21€ bom vrgel stran, ker pametnjakoviči tukaj razglabljajo, da se ne splača, tudi ne poslati po pošti (cena znamke je 30 centov), da je na njej drobni tisk, da velja samo med tednom(drobnega tiska NI, vse je v enaki velikosti), so pa seveda pogoji, kot povsod! Recesija.press
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Tipični seljak namesto da bi dal komu zastonj raje vržeš v smeti
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Mislim, da ste vi trije seljaki! Tipični alterjevci, ki ne vedo kaj berejo oziroma berejo in razumejo samo tisto, kar jim paše! Potem pa podjebavajo... Kje sem že napisal ceno, mi lahko kdo pokaže tisti post?
Ja, res je, napisal sem PRODAM, če pa bi si bolje prebral, bi vedel, da je to mišljeno v hecu! Tudi ko je ynos prilepil bližnjico iz Rekreacije, sem odgovoril, da ceneje pač ne gre! In če bi znal brati, bi vedel, da ceneje kot zastonj res ne gre, edino če ti šenkam še kaj zraven...Tebi bi z veseljem šenkal naprimer en šamar! Ampak ne, slaboumni in zadrti alterjevci morate podjebavati, kot v vseh drugih postih, ki jih sicer berem, pišem pa zelo redko prav zaradi takih zafrustriranih osebkov, kot si ti, ki so v realnem življenju SELJAČINE in looserji, tukaj pa se skrivajo za nicki in pametujejo, kot da so vso pamet tega sveta požrli!Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Napisal si PRODAM - torej prodajaš nekaj kar si dobil ZASTONJ, ker pa nihče ne kupi tega, praviš da BOŠ VRGEL V SMETI !!! In ja, SELJAÆINA si ker raje vržeš v smeti kot da nekomu daš stvar ZASTONJ ki si jo tudi sam DOBIL ZASTONJ !!!
A ti je zdaj kaj bolj jasno ?