Mercator popust na smučarsko karto

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.725
6.733
113
pri taščici
No Car je že mislil prav, samo nekateri premalo mislijo ko berejo alter.
Pač je probal, mogoče bi se pa našel kdo ki bi mu za 21 evrov popusta dal 5 evrov.
Verjamem pa da se na alterju najde veliko ljudi ki bi radi imeli te popuste, samo Car naj kupi kuverto, znamko, nese v kaselc pa še rokavice naj da zraven, ker prejemnik bo potem jamral da ga je zeblo v roke na smučanju.

Car imaš mojo podporo! Ker ne morem več smučat, popusta na žalost ne potrebujem. Sicer pa bi mu takoj nakazal za kakšno pivo!

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ne vidim problema pri tem prodajanju kuponov. Ravno tako lahko komu polepša dan, saj si bo z njimi karte lahko kupil ceneje. Če se mu splača, jih bo kupil, če ne pa jih pač ne bo. Pa kaj potem, če jih je dobil zastonj. Itak je to relativno. Verjetno je moral kaj kupiti oziroma vsaj nekaj naredit, da jih je dobil.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Hodite smučat in gledate na 25% popust.

Isto kot da bi igrali golf in ne bi imeli za palico.

Enostavno ne gre to, smučarija je drag šport, kjer se ne gleda na nek drobiž. Pripravljen moraš odštet neko vsoto denarja če hočeš uživat, za to pa je smučanje, da uživaš na snegu ne pa da greš smučat ker ti je dal nekdo karto. Kako pa gledate na ostale stroške smučanja? A si ne privoščite niti obroka na snegu?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.725
6.733
113
pri taščici
Me prav zanima zakaj pol alterja kupuje na ebayu in ne v prvi vaški štacuni?

Hodiš smučat?
Lahko ti zrihtam dnevno karto za 100 evrov za krvavec. Kaj boš gledal na $.

Nekateri pač za zadovoljevanje potreb po smučanju ne potrebujejo/zmorejo smučanja v St. MOritzu (pa vile za 37 mio€), pa vsako leto nove top opreme itd. Nekaterim so dovolj dobre tudi 20 let stare dilce na sosedovem poštanfanem hribu.
No jaz osebno ne morem več smučat, bi pa si z veseljem kdaj privoščil kako smučarski dan z ex sošolci pa magari na cerknem in s sendvičem in termovko v rukzaku.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Sendviče jem tudi sam, z mojim sestavkom sem vam hotu povedat da ne glejte na te kupone kot da so zlati, ker so v resnici en čisto navadni nateg. Prvič, ker ne veljajo za vikend, drugič, ker je dosti takih ljudi ki vidi kupon in reče zdaj pa bi lahko šli smučat. Pol pa ugotovijo da je še en kup stroškov če hočeš smučat.
Tisti ki bo hotu smučat, bo smučal z ali brez tega kupona..Tisti j. popust ki mi ga dajo pa naj si zatlačijo nekam. Že tako je sramota da je karta za slovensko smučišče 28€..primerjajte z Italijo npr. Sramota, kaki oderuhi so pri nas. Kaj ti pa nudijo za 28€. Staro infrastrukturo, slabo zasneževanje, zgroziš se lahko kako tanka ograja varuje ljudi pred možnim zaletenjem v snežni top. Da ne omenim kako zasnežujejo progo sredi belega dne, da ne moreš niti smučat. Kaj delajo ponoči?

Kakšen krat se res vprašam če naši vodilni ne vidijo nič kako je stanje po tujini, pol pa tu serete z nekimi kupončki..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Da ne omenim kako zasnežujejo progo sredi belega dne, da ne moreš niti smučat. Kaj delajo ponoči?
No ja, v Italiji in Avstriji ni nič drugače.

Pa glede varovanja z ograjami, kake zahodne Alpe znajo tudi res negativno presenetiti.

Glede kupona za smučanje: meni se je tudi zdelo fino (no ja, pretiravam) ko sem ga dobil, potem pa piše samo ponedeljek do petek do konca januarja, pa še to na naših najbolj precenjenih smučiščih. Beh, da bom za to jemal en dan dopusta, da prišparam enourno plačo ...
ne-ne-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Včeraj sem gledal te kupone (sicer bolj skopo kot kaže), ker nisem opazil tega, da karta velja samo med tednom. Torej so naredili posebne karte za Mercator, kjer piše na njih, da veljajo samo med tednom, al kako?

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Ne na kuponu z drobnim tiskom piše da velja samo med tednom. Drugače so meni ti kuponi čist praktični ker sam med tednom smučam. Za vikend je preveč gužva.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zakaj pa nebi uzel 25% off?' Pac si za ta popust prvoscis sok, caj, pivo, kej za pod zob.....zakaj pa nebi gledu na to? Sej to ne pomen, da nimas dnarja ce ze popust uveljavlas....
sprasujem se.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.999
-373
113
mah... to se kr neki zmišljujejo!

Zanč so sli kolegi na vogu smučat - med tednom, in jim pribije, da kuponi ne veljajo, ker niso vse proge odprte???!!! kater butast izgovor je pa to???

itak so plačali polno ceno, ker če si že tam si pač tam...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
smile-1.gif
men je 'pa najbolj zanimiv kako različno imajo karto za otroke....na Voglu plačaš od 4leta, Kr. Gora od 6. leta,..

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
je letos kaj tehle kupončkov??? Bi jih rabil ene par za na Roglo. ali če ma kdo kake veze, da bi se kaj popusta gor dalo dobit?

dam za pirček, dva, tri, sixpack. . .
grin1.gif