In zakaj bi se nekdo jebal in raskiral samo zaradi tvojega spezdevanja (ker bi lahko tudi v merkatorju kupil hladilnik)Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Uskladit glavno blagajno? Nekdo kupi laptop za 800€, da gotovino, ti pa napišeš, da je plačal z boni. Rešeno. Niso vsi šalabajzerji.
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Macola, nič ne bo, ker sem zadevo že rešil.
Sem šel v neko veliko mercatorjjevo trgovino, eno mlado, nekje 20-25 letno piško napizdil, pa mi je vseh 800 eur bonov menjala.
Zagotovo v tisto trgovino več ne grem, če ne, me bodo trgovke pojedle. Upam, da ta punca ni potem najebala.
Dobro mi je jezik letel, tako da sem jo v parih minutah prepričal, pa še prvo je vztrajala, da ni šans, da to menja, potem več ni vedla ali bi ali ne bi ... potem pa je vzela vse bone, šla nekam, pa mi nazaj prinesla v denarju.![]()
Zdaj pa greva v štacuno po malo večji hladilnik pa po nakupih.
Če si direktor Merkator centra ,posreduj tako stališče svojim zaposlenim pismeno in s tem prevzami odgovornost , če pa nisi , pa NE GOBEZDAJ o čemer nimaš pojma.Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
boni so v Mercatorju normalno plačilno sredstvo, tko da ni nobenih težav in tudi noben ne bo šel preverjat zakaj so boni namesto keša, sploh pri gradnji ali tehniki. pa 800 evrov tud ni nek vrtoglav znesek.
Položnice se plačujejo z gotovino.Citat:
Uporabnik m_arko pravi:
Se da z Merkatorjevimi boni plačat položnice v tistih Merkatorjevih trgovinah, kjer se pač da plačevat položnice?
....in mimo grede ....je ta iz pisarne skladišča v Ptuju za nedoločen al določen čas ?.....Citat:
.. in mimo grede .. kot sem se pozanimal od ene znanke, ki dela v pisarni v merkatorju v skladišču na ptuju, je rekla, da je to glih tako denar, ki ga lahko menjam kadar koli hočem.
Mercator ima pač svoje finte in "ustrahuje" zaposlene v štacunah, da "ne" smejo menjati bonov, samo zato, da mercator (oz vodilni) profitira(jo) na račun bonov, ki jih nikjer drugje ne moreš zapraviti kot v mercatorju ...
Brez panike ... Rekla mi je tudi, da ona nima za kaj poslušati, še manj, da bi sploh kdo pomislil, da bi jo hotel odpustiti, saj je tako krši pogodbo.
In še je rekla ... če bom spet imel bone, imam pravico zahtevati menjavo bonov za denar, če ne lahko prijavim nekemu inšpektoratu, sempozabil katerega je omenila.
V glavnem ... nepotrebno razbunjanje ...
Samo toliko, bonov se ne da menjati, menjajo se pa takim pacientom seveda z dogovorom z upravo. Poleg tega pa napizdite drugič tudi tiste ki so vam bone dali ne pa prodajalke.Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Lepo vas prosim ... Ne pametujte!
Jaz sem pač hotel menjati bone ... in mi je uspelo ... in mimo grede .. kot sem se pozanimal od ene znanke, ki dela v pisarni v merkatorju v skladišču na ptuju, je rekla, da je to glih tako denar, ki ga lahko menjam kadar koli hočem.
Mercator ima pač svoje finte in "ustrahuje" zaposlene v štacunah, da "ne" smejo menjati bonov, samo zato, da mercator (oz vodilni) profitira(jo) na račun bonov, ki jih nikjer drugje ne moreš zapraviti kot v mercatorju ...
Brez panike ... Rekla mi je tudi, da ona nima za kaj poslušati, še manj, da bi sploh kdo pomislil, da bi jo hotel odpustiti, saj je tako krši pogodbo.
In še je rekla ... če bom spet imel bone, imam pravico zahtevati menjavo bonov za denar, če ne lahko prijavim nekemu inšpektoratu, sempozabil katerega je omenila.
V glavnem ... nepotrebno razbunjanje ...
JaoCitat:
.. vidiš, da da se se bone da menjati, samo na pravo trgovko moreš priti, oz. zgleda da je odvisno od trgovke, če hoče dati denar za bone ali ne ...