menjava žarnic Honda Accord

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
Crknila mi je žarnica na Hondi Accord - zasenčene luči na desni sovoznikovi strani...pa sem sledil navodilom v priročniku a ne pridem zdraven da bi jo zamenjal, postopek naj bi bil spodaj pod blatnikom, odvijes en vijak in naj bi bil zdraven, a nisem niti priblizno zdraven.

Ali moram sneti celotno notranjo gumi zascito al kaj? Ima kdo ta avto in mi lahko pomaga z nasvetom? Ali moram resnično na servis zaradi tega?

Še to, katere zarnice uporablja...H4,H7?

Hvala za pomoč!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Fajn bi bilo, da bi povedal, kateri letnik imaš. Recimo na mojem accordu je postopek menjave desne luči šala mala.

tony

Guru
23. jul 2007
9.747
1.530
113
Tip žarnic bi moral biti naveden v navodilih. Če ne moreš priti do plastike koloteka poskusi odviti volan do konca v desno, morda bo tako lažje...
zmaga.gif

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
volan sem odvil do konca, vijak sem odvil tako kot piše...potem sem na SILO nekoliko odstranil gumo a ni dovolj da bi prišel zdraven, prevec na silo si pa tudi ne upam, je pa se nekaj plastičnih zatičev, sicer ne piše da naj bi jih ostranil samo ne vem kako priti blizje brez da bi jih...

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
ta link sem prelistal a ni isti accord-verjetno ameriška avrianta in je drugace

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik Domen pravi:
...zdraven...zdraven...zdraven.

Sem si že takoj na začetku rekel, tale pa ni pismen, ampak sem upal, da si se pač zatipkal.
In potem še 2x.
Jaz ne vem a se zajebavate ali ste res nepismeni nakateri???
13.gif

lp

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
merdzo: in kaj je tvoj problem, tole je net .... pišit što govoriš..jebiga sej boš prezivu!