Menjava registrskih tablic

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Zakaj te to žre?
Lepo sprane stare tablice so "najlepše" vidne na radarskih slikah.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Take rabi nasa drzava take,kar denar jim nosit ,bolj glupe zakone kot delajo bolj jih ubogat !!!

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Gres narocit tablice z isto stevilko kot imas sedaj (cakas teden, dva) in placas 19€ za tablice, drugace pa ce vzames krneke druge cifre na licu mesta, placas se novo prometno.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če si že prej lastnik ene reg. tablice (stare), lahko dobiš iste, nove. Nima veze, če so druge kombinacije gor. Kombinacije so za tiste, k ali na novo registrirajo avto ali pa za tiste, k imajo zdej stare in hočjo nove imet. Če pa hočeš obdržat iste tablice (oz. isto kombinacijo), samo evropsko, ti jo pa naštancajo.. Pač, počakaš tist teden ali 2, pa je...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Jaz sem pred časom spraševal, če lahko dobim enake tablice, kot jih imam sedaj še tastare, da ne bi bilo potrebno še prometne menjavat. So rekli, da ni problem le da je precej dražje ker so to tablice po naročilu in so vezane na lastnika in ne na vozilo tako kot "serijske".

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja, so dražje... Lahko greš pa direktno v KIG na Ig, pa se zmeniš za manjšo ceno...
grims-1.gif

Ne, resno. Če nobenega ne poznaš notr, je dražje, samo ne nevem kolk. Zato je tud pametno razmislt, kaj te ceneje pride? Menjava tablic+prometne, ali samo izdelava novih tablic... Dokler je pa še črna barva na znakih, pa jaz tablic nebi menju, ker je to nepotreben strošek...
tongue-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ko sem hotel pa samo novo "evropsko" prometno zamenjati s staro so mi pa rekli 40€, ker je to kao na mojo željo. No, potem sem raje podaljšal zavarovanje preko interneta in sem plačal 1,6€ za novo prometno in ovitek
cool-1.gif
pa še na dom so mi prinesli.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Sam sem letos marca menjal stare z zelenim robom za nove evropske z zelenim robom, kombinacija je ostala ista, prometna tudi, menjal sem edino grb (na mariborskega
wink-1.gif
). Cena je bila 20€, nic kaj ni blo drazje, za pocakat je pa blo nekje 2 tedna.

Nazadnje urejeno:

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Sam sem letos marca menjal stare z zelenim robom za nove evropske z zelenim robom, kombinacija je ostala ista, prometna tudi, menjal sem edino grb (na mariborskega
wink-1.gif
). Cena je bila 20€, nic kaj ni blo drazje, za pocakat je pa blo nekje 2 tedna.

Si to uredil na upravni enoti? Preko vez ali je to uradno tako izvedljivo?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
To je popolnoma uradno. Lahko narediš povsod, kjer delajo registracije.