Menjava registrskih tablic

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
353
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Sam sem letos marca menjal stare z zelenim robom za nove evropske z zelenim robom, kombinacija je ostala ista, prometna tudi, menjal sem edino grb (na mariborskega
wink-1.gif
). Cena je bila 20€, nic kaj ni blo drazje, za pocakat je pa blo nekje 2 tedna.
Tudi jaz imam na avtu še prve tablice, pa jih niti pod razno ne menjam za nove. Zakaj le, saj sem jih pošteno plačal. Da bi jih pa menjal, da bi bile bolj ''po zadnji modi'', pa ne pride v poštev. Banda požreška, kar naprej bi kaj menjali. Mislim, država, ko kar naprej spreminja. Če tako radi menjajo, zakaj pa ne zamenjajo tistega skrpucala od zastave?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
No jas sn svoje menjal, ker so zbledele + sel mi je na K. ruški grb. Poleg tega pac dam vsaj nekaj za izgled avta in stare zbledele tablice pac ne pasejo gor
grims-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ksz

Vprasam majstra na salterju kolk stanejo nove tablce, je reku okol 23eur ena dve sta pa 36eur priblizn. OK, mi ne da hudic miru in grem gledat nov model tablc 1 leto nazaj pri drugem registrarju vozil in ko sem kupil 2 novi tablci novega formata stevilk pride ena 9eur. Zdej kdo koga tle farba? Naceloma vem da so tablec okol 30eur ,sam potem so se uni z 9eur na kos zmotil al kuga?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.277
4.105
113
Vse skupaj.
rabiš še novo prometno in odjavo ter prijavo.

Lahko pa naročiš nove z staro cifro..