Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Morda ima kdo take izkušnje, da ne kličem vse banke povrsti. Vprašanje: Ali imata lahko partnerja en bančni račun, na katerega oba dobivata prihodek? V NLB pravijo, da ne. Kaj pa kakšna druga banka?
Citat: Uporabnik bpangr pravi:
Morda ima kdo take izkušnje, da ne kličem vse banke povrsti. Vprašanje: Ali imata lahko partnerja en bančni račun, na katerega oba dobivata prihodek? V NLB pravijo, da ne. Kaj pa kakšna druga banka?
Jah jaz pa vem za primer prav na NLB ko imata oba plačo na isti račun !!! Nočejo dati ker dobijo vsak mesec pol maj denarja !! Tja pejt pa jih napizdi, da boš šel drugam če ti ne uredijo. Poročaj ! Mogoče pojdi na kakšno drugo poslovalnico...
Kot prvo je to najprej IT problem. Račun ima enega imetnika in eno davčno številko. Tako na bankah kot na Dursu.
Lahko se naredi, da je en imetnik, drugi pa pooblaščenec. Vsak ima svojo kartico in med njima skoraj ni razlike. Potem pa samo še v firmi poveš kam naj nakazujejo plačo. Ne verjamem, da obstaja kakšen predpis, da jo moraš ravno na svoj TRR.
Ravno zaradi davčne mi je uslužbenka nekaj govorila, da se ne da zaradi kontrole, pa dohodnine, pa kaj vem še... Bom šel osebno tja, da mi pove inface! Potem bom pa začel iskat drugo banko...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.