menjava banke - iz NLB na Abanko

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Vsaj investirajo v opremo in posledičn še kdo ima delo in zaslužek... Kar za nekatere banke ne bi mogel reči... Pa prav tako cuzajo denar od nas (davkoplačevalcev)

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz...iz lošega na gore. Vse kar je državnega prste stran. Miljonske izgube (NLB,NKMB,ABANKA), posredno pa vsi kateri imajo na teh bankah račun podpirajo vse to kar delajo (drgač so pa najboljglasni in proti bankirjem)...ne dam jim niti centa. Mislim da je vsem jasno da so tele 3 banke največjo štalo naredile in največ tajkunov sfinancirale.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Za jurja na mesec se dobi 4 evre obresti. Toliko pa tudi ne stane vodenje računa. Skratka nič posebno ugodnega, samo z drugo barvo celofana zavito.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Abanka ima od teh treh najslabše bonitete ampak jih bo zgleda Zavarovalnica Triglav dokapitalizirala. Yebe se njim za denar, itak ni njihov.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hehe, se še kdo spomni kako se je Abanka imenovala včasih?
smile-1.gif

Jugobanka

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Za jurja na mesec se dobi 4 evre obresti. Toliko pa tudi ne stane vodenje računa. Skratka nič posebno ugodnega, samo z drugo barvo celofana zavito.

Približno toliko ali nekaj več stane vodenje tega računa

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
In referenti so kar sami talali miljonske kredite tajkunom... Dobro jutro... Za tako katastrofalno stanje bank so v glavnem krivi pripadniki javne hiše, kurbišča, ki sliši na ime politika...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Nasrkajo ga mali ljudje, večina zaposlenih sem prepričan da je OK, prav tako, NLB,NKBM....ampak kljub temu vsi tisti ki imajo vse kar imajo na teh bankah posredno podpisarjo vse to kar se je zgodilo in kar se dogaja.....od kje pa misliš da so teli pokvarjeni šefi dobili denar. Se je morda kakšnemu od teh direktorjev zgodilo kaj takega ko se je zgodilo vodstu Hypo banke? Ko so prišli Avstrijci red narediti, in ga še delajo.....no niso, in nikoli ne bodo, na državnih bankah zamenjajo "vodstvo" če tem papkom gor lahko sploh tako rečeš...in molzejo vse skupaj naprej. Mislim da je vsakemu jasno da so državne banke največjo štalo naredile.....ampak slovenci ovce kot ovce...še naprej podpirajo te banke....tisti kateri se buni proti bankam mora prvo pri sebi razčistiti in spokati iz zgoraj navedenih bank. Stranke imajo največjo moč.
Raje dam magari na drugi banki kakšen evro več...kot pa da podpiram te šalabajzarje.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Dobro napisano. Jaz sem cisto isto razmisljal ko sem sel iz nlb. Ne mislim vec tega gnoja podpirat in sem sel na sparkasse

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Hypo so čist ist lumpi kot naši... Avstrijci prišli red delat... Ne me smejat... , k Avstrijcem pa Nemci, njim pa kdo?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
V Avstriji so bili tudi slovenski direktorji, pa v Nemčiji?
Kaj ni Hypo tista nemška banka, ki je svojega uslužbenca raje strpala v umobolnico, ko je začel opozarjati na nepravilnosti vodstva in skrivanje revizijskih poročil s strani vodstva?
Tako da...

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V Avstriji so bili tudi slovenski direktorji, pa v Nemčiji?
Kaj ni Hypo tista nemška banka, ki je svojega uslužbenca raje strpala v umobolnico, ko je začel opozarjati na nepravilnosti vodstva in skrivanje revizijskih poročil s strani vodstva?
Tako da...

Mislil sem na slovenski Hypo Leasing, katerega direktorji so vsi ovadeni zaradi goljufij na račun firme.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.664
3.939
113
Ljubljana
hmpg.net
BKS banka ni "banka" v Sloveniji, ampak paše v izhaja, v tem primeru Avstrije.

To je trenutno EDINA poslovna "banka", ki ni ustanovljena kot banka po ZBANu. Vse ostale "tuje" banke so pravne osebe ustanovljene po slovenskem pravu in so v resnici slovenske banke. Samo lastnik je tujec. Kar pa je teroretično bil tudi v primeru NLB in je v še vedno recimo v primeru NKBM banke.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Imam prekratek spomin, da bi se spomnil kdaj sem nazadnje plačal položnico na okencu.
Zaradi tajkunskih dohodkov ostalih storitev ne uporabljam. 1x mesecno se ustavim na ba.
Za določene vrste uporabnikov pa verjamem da je ugoden.

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Tole je malo preveč in zelo narobe

Torej 1000€ na mesec dohodka in 4€ obresti pomeni mesečno 0,4 % obresti; Ponavadi pa imajo banke LETNO obrestno mero 0,05 % torej mesečno veliko veliko manj.

Takoj bi šel na takšno banko
cheer.gif