Mene plavša ena mlada...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja...Stardec kljub starosti še vedno zna.....
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Včeraj sva bla z "mojo" pupo skupaj pri maši. Uni maši ob 10ih. Maša ob 6ih je zanjo prezgodaj, ker ob nedeljah zjutraj rada še malo poleži. Tako kot jaz. Mi je všeč, ker imava podobne navade. Sva v cerkvi skupaj v klopi sedela, bolj spredaj, pri župniku, da sem bolj razločno pridigo slišal, ker jaz malo slabše slišim na levo ušeso. (prehlad notranjega ušesa zaradi odprtega okna v avtu v mladih letih, frajer pač)Tud k svetemu obhajilu sva šla skupaj. Mi je po maši rekla, da sem župniku lepo jezik pokazal, ko sva šla prejet sveto rešnje telo. Sem se z enim očesom ozrl in jo videl da ga je tud ona lepo pogoltnila. Še župnik je bil navdušen nad njo.
No, da ne bom preveč okol maše dolgovezil....danes ne greva na sladoled (hvala Bogu) ker je premrzlo. Bova šla nekaj toplega pojest. Kakšno joto al pa vampe naprimer. Mam rad to.

Tisti, (kaj ste že... slovenet, vaginče in podobni) ki bi mi pupo radi pomagali spotaknit in prekucnit
ne-ne-1.gif
dokler bom prelepo dečvo jaz fotral bo ona kar lepo z mano k maši hodila....vi itak ne hodite k maši.......

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ker imaš pohujšljiv avatar in ker ne veš, kaj piše v evangeliju po svetem Mateju.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mona, a ti pa veš, kaj piše?

Aja, zj veš, ja, ko si šel za botra... Birmanec vesel avta
grims-1.gif
?

Aja, pa ke ti mislš, da bo tale tvoja mona veselo papala vampke? Ženske tega ravno ne pogoltnejo/prebavljajo najbolje.

Še tole mi povej...: Da imaš otroke, si povedal.Kako bi bilo tebi, če bi ti ugotovil, da ima tvoj sin ali hčer 40+ let staro/ega jebaæico/jebača?( Če sem te preveč postaral, se ti pardoniram
roza.gif
)
Za ženske sicer velja, da so kot vino-stareji ko so, bolše so, samo, kaj pa velja za tipe?Ker si človek , nas še malo poduči v tej smeri
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vampi so zdravi, ker ne vsebujejo veliko mašob, imajo pa veliko beljakovin itd...resda malo smrdijo, ko se kuhajo, zato jih jaz zmeraj bolj popopram ter dodam malo ingverja in materine dušice, da smrdljivi vonj po napol prebavljeni travi in vampovni skoraj izgine.

Tud jaz sem lepi gospodiči reku, da sem precej starejši od nje in če jo to nič ne moti, pa je rekla, da sem zelo dobro ohranjen in da ne kažem svojih let spljoh. Zmeraj kadar sem z njo, malo moj povešen trebuh noter vlečem, čeprav, priznam, težko diham pol...
Verjemi, tud moški smo z leti zmeraj boljši. Vsaj jaz sase vem, da je tako. Pa moja osvajalka tud tako pravi.
Pa kaj sprašuješ, saj sam vidiš da je tako?

Eeeeej porkaduš, kaj sem zdaj to zaeno titulo fasal? A si mi ti to zrihtal? Ko mam jaz kakšne probleme, mi pa noben nič ne verjame. Nobene stvari ne bom več vprašal tlele!
Da bi ti vsaj tur na riti zrastu!

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tut ti ne veš kaj tam piše! KAr se tiče moje slikice a tisti ki hodite v cerkev pa lule še pogledate ne al kako?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vem, ker sem bil pri maši. Skupaj z mojo mlado osvajalko sva poslušala evangelij.
Citat:
KAr se tiče moje slikice a tisti ki hodite v cerkev pa lule še pogledate ne al kako?
Če kaj ne vidimo, pa potipamo.
V cerkvi se ne spodobi kazati luliko.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj a veš ona ki je na sliki je v cerkvi tut ne kaže ampak je tam oblečena tako kot je prav! SE pravi da potipaš kje je vlažno mesto pol pa upaš da ti tvoj štangira da je akcija al ješ modre tabletke?

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Bmtiš, res nevem kaj naj nardim..... danes gre z mano na sladoled. Ampak jaz sladoleda ne maram, me zobje skelijo pol....

Jih pa ven vzami
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem en tak zmeren radikalec....
Danes sva bila spet skupaj z mojo osvajalko na malci. Oljnat krompir pa klobaso sva jedla. Nič posebnega. Je rekla, da bi rada prišla k meni v trgatev.
A ma kdo kakšno idejo, kako jo naj infiltriram v vinograd, da nebo zgledalo sumljivo moji ženi in ostalim trgačem? Vsak bo vprašal, kaj je to zaena lepa pupa. Kaj naj jim odgovorim, da ne bo zgledalo sumljivo? Sem ji svetoval, da bi si pod nos nalepila brke in bi rekel, da je to pač moj sodelavec, pa ji brke ne pašejo in še srbi jo pol pod nosom, pa še njena bujna prsa bi se čez pulover preveč poznala.
Kaj svetujete?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Vampi so kul, js res ne vem zakaj se jih tok zmrduje nad njimi... Poznam ene par takih k se delajo kao da jih še u živlenu niso probal pa se delajo kao da so jim full ogabni in nevem kaj še vse, uresnic jih pa mažejo k za med...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Sem en tak zmeren radikalec....
Danes sva bila spet skupaj z mojo osvajalko na malci. Oljnat krompir pa klobaso sva jedla. Nič posebnega. Je rekla, da bi rada prišla k meni v trgatev.
A ma kdo kakšno idejo, kako jo naj infiltriram v vinograd, da nebo zgledalo sumljivo moji ženi in ostalim trgačem? Vsak bo vprašal, kaj je to zaena lepa pupa. Kaj naj jim odgovorim, da ne bo zgledalo sumljivo? Sem ji svetoval, da bi si pod nos nalepila brke in bi rekel, da je to pač moj sodelavec, pa ji brke ne pašejo in še srbi jo pol pod nosom, pa še njena bujna prsa bi se čez pulover preveč poznala.
Kaj svetujete?

Stardec, poslušaj moj predlog. Na trgatev povabi še mene, ona pa bo "kao" z mano. Seveda to pomeni, da bova na seniku spala skupaj, sredi noči, ko jo bom ogrel, pa prideš na senik še ti in si jo privoščiš (mene pusti na miru). Velja?
p.s.: Ne pojem in ne popijem veliko, tako da si lahko brez skrbi. Pa prišel bom z avtom, da te ne bo sram, ker bodo pri tebi grozdje trgali motoristi.