Mene plavša ena mlada...

cist_hud

Pripravnik
25. jul 2008
136
0
16
Okolica LJ
stardec, tis nagraužn k svija
uf-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz mislim, da so dlake na luliki z razlogom. To je naravni filter, da preprečuje vstop komarjem, muham in ostalim mrčesom v vaginalno odprtino. Kadar ženska v naravi za grmovjem urinira, to lahko hitro zavoha in prileti kakšna muha ali komar pod rit, pa so pol sitnosti. Al pa ko se ženska sonči na FKK plaži. To niso heci. Bemtiš, ne moreš na nudistični plaži obešen komarnik med nogami nosit.

Hmmmm.....dtrgač pa, kako pa zgleda ta brazilska depilacija? A to kaj boli? A potem začnejo nove kocine poganjat? Namreč, če začnejo nove kocine poganjat, to pol začne srbet in se moraš skoz čohat pol.

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
to zgleda tko, da gre ženska do kozmetičarke, se uleže, da noge narazn, kozmetičarka jo namaže z voskom med nogami, počaka, da se vosek strdi, nato pa "švizz" odtrga tisto plato posušenega voska, zravn pa še dlake
cheer.gif

Ja itak, da zdrastejo nazaj, sam pri tem je zelo malo vraščanja - ne srbi in posledično tudi malo čohanja
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ajajaj, že ko si spulim kocino iz nosa sem ves v solzah, kaj šele to. In to vsak mesec? Bemtiš, saj maš vso scukano. In pol ko začnejo nove kocine odganjat to praska. A neb mela rajš eno lepo frizurco?
Moja osvajalka ma tud rajš kosmato. Da jo ne zebe v špranjo, ko nosi kiklo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ma nč ne praska, ker dlaga ni odrezana na ostro, ampak so čist mehke, ko začnejo ponovno rast. brezskrbi, da to ni tok boleče, k puljenje kocin iz nosa
hysterical-1.gif

madona, sej bova še doktorirala

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zakaj pa hodiš h kozmetičarki? A noče to tvoj možiček to pošlihtat? Ko se moji ženički lulika preveč zakosmati, to jaz potem urihtam. Pravi naj naredim frizurco po svojem okusu, ker to se mora men dopast. Zadnjič sem ji naredu frizurco na prečko. Tako kot ima na glavi predsednik Turk približno. Sva dala pričeski ime "Turkovka".
Kako se pa tvoji "frizuri" reče?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Stardec tis legenda
hysterical-1.gif

Tis tak k moj ex.sodelavc k je znau rečt : Če baba ni kasmata do jošk NI BABA
evil.gif

Drgač pa Stardec to brez kocin zna bit nerodn maš prov ne da je sam grdo, Npr. spiješ kak kozarcek preveč pa neveš kam ga rint k je vse glatko . Je pa fajn da ni treba kocin iz gobca vlačt, to je pa tud neki
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ker ne vem, če se da ta vosek kupit za domačo rabo, poleg tega je kozmetičarka že zverzirana v tem in ve kako more narest, da je hitr in čim manj boleče, pa ker se mi zdi brezveze obremenjevat možega za te stvari
evil.gif

tej frizuri se reče brazilka
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
stardec ti kar lepo svojo doma zrihrtaj saj verjetno 1x na mesec še dobiš kaj od svoje kosmatinke ostalo pa pusti nam mladim da bodo deklice zadovoljene in jim ne bo treba kocin lizat ok!?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja saj zato je pa fini "golosek" pa ni nobenih težav s kakim poimenovanjem drugače pa se strinjam s predhodnico!
zmaga.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Tis tak k moj ex.sodelavc k je znau rečt : Če baba ni kasmata do jošk NI BABA
evil.gif

OMG !

Sej če komu to tko paše, se lahko sprav tud na medvedko ...
grims-1.gif

nič ni lepšega kot lepo urejena muca, naj si bo sniff črta al pa čistina ...
evil.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Kup ji korejski debel floki, pa preh z sekundarcem štoflc zalimej, da nauš še ginekologa plačeval.......

Nato pa jo z svojimi korejskimi jajci pelji k psihiatru, pa brž ******, da navjo še tebe loknl........

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj pa je, pob? Kako se pa pogovarjaš? A maš kaj proti kocinam? A teb ni še nobena dlaka pognala?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Lepo ime, samo jaz bi ji dal raje ime "Titovka" Kot tista partizanska kapa. Ker osmukana češplja izgleda nekako tako kot ta kapa.
ferdo2.de12.jpg

Je podobno, a ne?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne, se ne strinjam s tabo, je mnogo lepša kot titovka, to ti bodo vsi tipi rekl
tongue-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ker ne vem, če se da ta vosek kupit za domačo rabo, poleg tega je kozmetičarka že zverzirana v tem in ve kako more narest, da je hitr in čim manj boleče , pa ker se mi zdi brezveze obremenjevat možega za te stvari
evil.gif

hysterical-1.gif

ampak boleče je pa še vedno