Memory full

Denc

Zelenc'
17. sep 2009
12
0
1
Lp
Zakaj mi to javlja na garminu(nuvi 250) vsake toliko ob vklopu,,Memory full,, ter skoraj vedno ob navigaciji.Kartico imam 4G-prosto še 3G.Prostora na garminu še 400MB.Bi kaj popravil,če bi garmina formatiral,ter kje bi lahko potem dobil backup.Hvala

Denc

Zelenc'
17. sep 2009
12
0
1
Zgaga-najlepša hvala,vendar imam sedaj drugi problem.Ko prižgem garmina in grem na ,,Poglej karto,,mi izriše to kar prikazuje slika.Na disku garmina imam CityNavigator Europe 2010,na kartici pa AR23+AT2.11+SCG20+HUN52.Probal sem že z raznimi nastavitvami pa vedno isto.Pomoč.

Nazadnje urejeno:

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Poskusi malo približati karto z znakom '+' v desnem vrhnjem kotu.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Preden sploh kaj delate si naredite Backup. Nato disc formatirajte in garmina ne odklapljajte, ampak takoj prekopirajte backup nazaj in moora delat. Očitno si nekje fulal. Ostale pa prosim, da jim naj posredujejo točno kako se kaj dela, da se ne pojavljajo take napake. Jaz, če kaj ne vem sem raje tiho.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Mislim... Zakaj bi formatiral garmina?!
stupid-1.gif
Sem uporabljal Garmine že od StreetPilota C330, C550, Nuvi 350, 660, 250, 760 in 765.
pa še nikoli nisem rabil formatirati diska. Je pa res, če ne veš kaj delaš potem raje pusti na miru in ne briši. Potem se pa pojavljajo
vprašanja na forumih zakaj ne dela to in ono in potem nerganja kako je Garmin zanič.
rolleyes-1.gif

Na žalost so naprave toliko butaste, kolikor je butast uporabnik...
bonk.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Formatirati, ga je potrebno zaradi teh težav, kot so full memory. To pa se zgodi kadar, pred dokončanjem pošiljanja karte na Garmina le tega izklopimo iz USB-ja ali pa ugasnemo računalnik. Full memory težavo ne odpravi resetiranje. Žal.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Memory full problem se je reševal na točno ta način kot sem ga opisal in pa z nadgradnjo FW.

Ti pa delaj kakor hočeš...
rolleyes-1.gif

@Denc: SRI, You are on your own now...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Na gornji sliki se res vidi, da je izbrisana basemap, ki pa sicer ni nujna za delovanje naprave.

Drugače pa naredi hard reset naprave in upgrejdaj FW pa bo.

Denc

Zelenc'
17. sep 2009
12
0
1
Lp
Kot prvo še enkrat najlepša hvala ,,Zgagi,,po njegovih navodilih sem težavo rešil,kot drugo sem pa se moral postaviti na prosto,da je našlo satelite in težava odpravljena.zato najlepša hvala za pomoč in tudi graje-,,Na žalost so naprave toliko butaste, kolikor je butast uporabnik...,,.