I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kolk je mela ceno?
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Men se na Melanijo ni nikoli dvignil. Ko bi ti njeno mamo poznal, tisto pa je raketa!
Pa ti razlikuješ spanje z nekom od spanja z nekom ZA PLAČILO (v kakršnikoli obliki že: denarju, on time času, koki, avtu, itd.)?Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Dejmo se že enkrat, Slovenci, nehat zgražat in škandalizirat, če je neka ženska v rosnejših letih šla s kom spat.
Seveda je šla, in to čisto vsaka. Tudi Alenka Bratušek, tudi Melanija Knavs.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa ti razlikuješ spanje z nekom od spanja z nekom ZA PLAČILO (v kakršnikoli obliki že: denarju, on time času, koki, avtu, itd.)?
Ker to kar si tukaj napisal, si napisal, da so vse Slovenske kurbe. Aja, to ti izkušnje govorijo, upam da ne bom tudi jaz tega spregledal pri tvojih letih.
Hvala za tvojo modrost.Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa ti razlikuješ spanje z nekom od spanja z nekom ZA PLAČILO (v kakršnikoli obliki že: denarju, on time času, koki, avtu, itd.)?
Ker to kar si tukaj napisal, si napisal, da so vse Slovenske kurbe. Aja, to ti izkušnje govorijo, upam da ne bom tudi jaz tega spregledal pri tvojih letih.
Ko boš ti v mojih letih, seksa/fuka NE BO VEČ. Se boste gonili le še virtualno, lulek pa boste moški imeli le za (saj pove ime: lulek)...
mladi izgubljajo željo po spolnosti