Mekani gre na

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sandra je bila scena..tri fure sem mel z enim tipom..tri vikende zapored..ista ura..prvič pobral slučajno, potem namenoma čakal v bližini.

narodnjaki v izi..pa vedno bl naglas, naglas, dokler ni audija hotl raztrgat.. fura sandra tir bar..5000 sit.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Samo tja je hodilo tudi veliko Slovencev.

Če ti povem imena, boš presenečen.

Sam sem tja zašel slučajno, potem pa so bile žurke...

Gazda me je po nekaj kozarčkih preveč (sva še vedno dobra prijatelja) peljal domov. Sorry, ker sem ti odžiral vožnje
evil.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Saj takrat je vsak tam zapravil najmanj 50 EUR.

Legenda pa je bil Johan.

Spoznal sem ga nekaj let prej na Pokljuki. Bili smo študentje in njega častili ker je bil kao revež
stupid-1.gif

V Sandri pa sem izvedl, da je eden od direktorjev Petrola in se je (ob publiki jasno) vedno hvalil s tem ter æastil tudi za današnjih 200 EUR/noč.

Višek pretiravanja pa je bil, ko je častil rundo cel Eldorado. Račun: 8.000 mark
stupid-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Daj raje polovi tiste sosedove mačke in jih vleci za rep.

Muzika bo ista, pa še prišparal boš in združil prijetno s koristnim.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tkole..blo je velik zelenih..pa nas dva..slovenc pa jaz.

dobrih bab kr neki, visoke, suhe..lustne.

drgač pa baje veliko manj folka kot na koncertu v zelenem mestu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.100
1.273
113
42
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Saj takrat je vsak tam zapravil najmanj 50 EUR.

Legenda pa je bil Johan.

Spoznal sem ga nekaj let prej na Pokljuki. Bili smo študentje in njega častili ker je bil kao revež
stupid-1.gif

V Sandri pa sem izvedl, da je eden od direktorjev Petrola in se je (ob publiki jasno) vedno hvalil s tem ter æastil tudi za današnjih 200 EUR/noč.

Višek pretiravanja pa je bil, ko je častil rundo cel Eldorado. Račun: 8.000 mark
stupid-1.gif

Johan je legenda. Enkrat smo bli na Pokljuki ka sm bil majhen pa je bil na skoz pri nas na obisku (Stric mel vikend na Pokljuki pa sta se poznala) in mi je dal 5000 če naberem 5 jurčkov in seveda sm jih nabral. pol smo šli pa še kupčkat (kdo višjo karto dvigne) pa sm iz 5000 naredu 15000 :D

Drugače pa od Halida je najbolj komad Tri ruže

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
haha..dobiš za pivo.
zdej. če rečem, a ne veš kdo je halid, se bo vsaj 3/4 alterja zganil, da kdo je on, da bi mogu vedt.
da boš vedel. legenda spodnje muzke, čeprav je zelen, ga majo radi vsi. ratal mu je nevtralno preživet vojno in danes nastopa od triglava do gevgelije.
moška lepa brena. sej kdo je ona pa veš..sklepam.
Ali lahko namesto piva dobim vino? Ne bi razlagal zakaj, ker ne sodi sem.
Za Lepo Breno pa sem res slišal. Sem bil sredi 80-ih eno leto v Srbiji in že takrat je bila zvezda. Še Albanci s Kosova so se slinili, ko so jo slišali, čeprav so bili vsi po vrsti že oženjeni.
Sicer pa, muziko naj vsak posluša tako, kot mu je všeč. Jaz nisem preveč muzikalno navdahnjen, nekaj pa le tu in tam poslušam. Da mi bo pa kdo pamet solil, da to je primerno, to pa ne, pa znorim. Če za nekega super duper glasbenika še nisem slišal, pa četudi bi bil to denimo sam rajnki Michael, pa se ne sekiram zaradi svoje zaostalosti.
Verjamem, da si se ali se še boš zabaval na koncertu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dam za vino.

albanci so večkrat poročeni.

glede stavka..vsak naj posluša kar mu paše--me je ena teta v halji vprašala kako muzko am rad..pa sem reku dopbro..pa je rekla ne to..rok, jazz, anrodnjake sklepam..ne gospa dobro..kaj pa je dobro..ja recmo..na golici, beograđanka, elevator, november rain..pa prav se hecas ne..recem ne..smrtno resno..pac poslusam zvrst mzke, ki se ji rece dobra.

in sem dobil pecat. upam, d ave sker..ke rni spodobno govort okol, da si clan..v drustvu...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej se je zadeva pomirila, malo pozabila..pa lahko napisem kaj je bil finale.

gremo proti avtomobilu, no greva, ker sem asimiliran in vem dvojino..spredi ap 4 pari..zeleni z zelinimi deklicmai..puncke niso ble svoh..in samir, amir, neđat in sabahudin zategnejo, dekleta so se glih hotla prduzit, k midva uletiva.
nekak tkoel je bilo.

uni zacnejo
Sarajevo grade moj
midva pa uletiva
Presneto te otac moj
u ljubljani ja sam rođen
na grablovičevu kod hođe vođen
danas mi je mala plata
al če sutra biti bolje
jer su slovenci društvo moje

pol pa ne povem kaj je bilo naprej..za enkrat se ne..sva se pa..razmigala.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.654
113
Kva je to neka nova revolucija da tepeš zemljake
grin1.gif