Citat:
Glede na povedano imaš značaj, da bi ga ubil, če bi bil oborožen.
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Drgac majo pa Seat-i radi tko narejen, da ce hoces zadnjo meglenko przgat mors najprej sprednjo (en poteg gumba), pol pa zadnjo (dva potega) :S
Zakva so tko nardil pa verjetn sam spanci vejo...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest bi te prijavil policiji. Matr, kaj se pa greš? zarad enih meglenk škodo delat???
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Pomojem sprednej meglenke nikogar ne motijo ,pa naj bo zvečer ali čez dan.
Mene motijo samo zadje meglenke.
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Izven naselja - hitrost cca. 50km/h! Res gosta megla! Vidljivost cca. 20m. In ogromno divjadi!
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hmmm a je že kdo pomislil da ima marsikdo vklopljene sprednje meglenke sredi sončnega dne zato da ne kuri xenonk na kratke relacije?
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Niti me ne motijo če jih imajo prižgane na suhi cesti, se samo malo nasmehnem. Ko mi pa pridejo nasproti po mokri cesti in ko oslepim za trenutek pa resno popizdim.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hmmm a je že kdo pomislil da ima marsikdo vklopljene sprednje meglenke sredi sončnega dne zato da ne kuri xenonk na kratke relacije?
Si ti tisti pacient, ki je šparal ksenon lampe že na Suxu?
On: meglenke imajo kaj iskati v prometu samo v pravi megli ali v hudem AC nalivu (tega so me navadili Švabi). Je pa res, da se pri nekaterih avtih v takem primeru ne da prižgati samo zadnjih meglenk, ampak na AC sprednje nikogar ne motijo, ne? In jasno, lepo bi bilo, če bi jih folk znal ugašati, ko se kdo pripelje za njim. Najhujši so pri tem terenci, ki ti svetijo direkt usred čela