Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Meni se zdi neumno da bi nosila olje in filtre na servis, pač naj imajo normalne cene.Se pa zakomplicira če stranka prise del za zamenjat avto razkopan del pa ne paše. Kaj potem...
Kaj pa to, ko mi je mehanik naročil kos za moj avto in šele pri razkopanem avtu ugotovil, da ne paše?
Saj se je rešilo ampak z zamudo. A moj čas je pa zastonj? Kar sem jaz prinesel kosov k mehaniku, še nikoli ampak res nikoli ni bilo nič narobe. Pa itak sem jaz dobil občutek, da ponavadi mehaniki še raje vidijo, da jaz prinesem vse potrebne dele, saj se njim ni potrebno s tem ukvarjat.
In še enkrat, ni problem pri mehaniku kupit vse rezervne kose, če je cena vsaj približno enaka, kot drugje, euro gor ali dol ni problem z veseljem vzamem pri mehaniku saj mi prihrani nekaj časa. Če pa jaz dobim recimo par zavornih diskov za 60eur mehanik mi pa enake ponuja za 100 eur...
Aja še to, jaz imam z mehaniki tudi izkušnje, da so mi sami predlagali naj še kje drugje pogledam za določen kos, če ga slučajno lahko dobim ceneje, kot mi ga ponuja on.