Alko, včasih si bil razumen, zdaj pa s takimi floskulami..vsak dela tisto, za kaj je sposoben in posebno, za kaj ima možnosti.Avto je čisti luksuz. Kao nuja je postal zdaj ko so ljudje razvajeni. Kje pa luksuz. Ker na šiht se zmeraj lahko greš s piciklom ali mopedom avtobusom ...
Poizkusite biti obrtniki pa da vas vidim
Kolikor sem razbral, delaš z bagerji in tovornjaki? Mi boš prišel naredil izkop in nasutje s šodrom?Avto je čisti luksuz. Kao nuja je postal zdaj ko so ljudje razvajeni. Kje pa luksuz. Ker na šiht se zmeraj lahko greš s piciklom ali mopedom avtobusom ...
Poizkusite biti obrtniki pa da vas vidim
No ajde. Koliko stane menjava olja na MB c63s amg pri nas?
V ZDA je cena 130eur. Od tega je delo 20eur. Na pooblascenem MB servisu.
No ajde. Koliko stane menjava olja na MB c63s amg pri nas?
Na Avtocommercu zagotovo 500€. Lani je ravno kolega razlagal da so na firmo dobili račun od AC ko je šef delal redni servis na novem S coupeju. Kaj je bilo zamenjano (kateri filtri) nevem, je pa bil račun krepko čez 1000€ (v glavi imam 1300-1400€) in so se na firmi vsi čudili ali je to normalno ali ne...
Nevem, jaz lahko rečem da je redni servis (oljni, zračni, naftni ter klima + olje) za A6 na Porscheju krepko preko 500EUR po redni tarifi pa ni to nek rang vozila in deli za A6 so relativno poceni ter 4,7L olja gre not. Aja sem spregledal, govora je o C klasi. Sem mislil da je govora o S 63 AMG...
Pa ti poznaš in razlikuješ delo in zakonodajo, ki ureja prodajo in servisiranje vozil v ZDA v primerjavi z EU. Lahko ti zaupam, da je ta posel v ZDA bistveno bolj profitabilen, kot pa v EU. Pa kot potrošnik si bistveno manj zaščiten, kot v EU.
Se pravi na BMW pooblaščencu te pride menjava vseh filtrov (4x) z 9L olja in z vpisom v bazo 400EUR? Kar ok ponudba če je tako, ni pa biser.
luka51- orodja in nastavki specifični so noter stroškovno amortizirani že pri eni menjavi. Tako da ne na suho srat. Uradni servis služi na materialu in na dragi urni postavki. Fakt. 7G tronic olje zelijo prodajat po 36€ liter.... potem pa kar. nabavna jih pride verjetno pod 10€ na liter.....
zračni filter za E kupe 16€ oziroma za 2.0 dizel, oljni filter 8€, pa motorno olje cca 12€/l,
https://www.autodoc.si/mahle-original/11642344
ne serji.
Drag je za om651, ker je v celem ohišju, pa še tist je za zdržat.
pa še hiter pregled za S63 amg nov:
zr.filter 10€do 17€, olje 12 e/l, ,oljni filter 7 €,
tako da samo ššš.
pišem o rednem servisiranju,