Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Prve Lagune so imele svinjsko narejeno. Sem se kar nekajkrat zalotil, da jih imam prižgane (očitno sem jih poleg luči).
Sicer pa: pacienti gor ali dol, ko jih hebe. Izučilo jih itak ne bo. Je pa ravno danes eden pred mano, ko sem mu poblendal z dolgimi in sprednjimi meglenkami, takoj izključil zadnjo.
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Citat:
v glavnem - ugašajte zadnje meglenke, ko je že nekdo za teboj in bodite malce bolj strpni ko ima nekdo prižgane sprednje... dejansko se cesta bolj vidi in to je dejstvo.
Aja zdaj naj bom pa jaz strpna in naj mirno prenašam njegov egoizemNajbolš, da se pol kar z dolgimi vozimo ker se cesta dejansko bolje vidi. A štekaš?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Par dni nazaj je polcaj ustavu sodelavko in jo opozoril, zakaj ni ugasnila meglenk, ker megle ni bilo. Ker je sodelavka dobra mačka , se je s svojim šarmiranjem polcaju nakako izmotala samo z opozorilom.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Spet se oglaša eden od meglenkarjev, ki zagovarja svojo omejenost.
Policaji bi morali naredit ene par akcij, bi bil hitro mir. Največ jih je pa itak na avtocesti. Čudno, da ne ukrepajo, z meglenkami bi hitro nabrali mnogo denarja.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pač folk je blesav in jih moti vsaka kresnička odvečna.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
probi tud ti štekat mene, ko pravim da se z meglenkami veliko bolje vidi cestišče in so ql, če jih imaš prižgane,
Citat:
ne štekam pa tega, kako bi te lahko motile sprednje meglenke na avtu za tabo, če tla niso mokra. konec koncev so meglenke obrnjene v tla, in spet, če le-ta niso mokra, se svetloba sploh ne more tok odbijat, da bi te lahko kej motilo...
Citat:
Meglenke neevm kdaj sem nazadnje prizgal,dea bixenon dovolj dobro.
Pač folk je blesav in jih moti vsaka kresnička odvečna.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
probi tud ti štekat mene, ko pravim da se z meglenkami veliko bolje vidi cestišče in so ql, če jih imaš prižgane,
A lahko razložiš tole o bistveno boljši vidljivosti cestišča? Ker mi ni jasno, kaj pomaga na avtocesti pri 130 km/h, da vidiš bolje pet metrov pred avtom kot pa bi s kratkimi.
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Tako, da ne se čudit če boste videli kakšno blont glavo s ončnimi očali sred noči.