Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
No men ne dela take daljinec in če ne dela daljinec tudi motor ostane zaklenjen in se pač ne morem odpelat. A kdo ve a lahko sam zamenam baterijo al morm na servis pelat? Pa kje bi dubu zdele baterije
A ni da če daš kartico v režo, motor vseeno vžge?
Mislil sem, da se del za avtentikacijo ključa napaja na indukcijo, ne preko baterije, tako je vsaj izvedeno v skoraj vseh avtih...
Sporoči prosim kako se zadeva izteče, doma imamo Scenica in smo bili do zdaj sveto prepričani, da tudi brez baterije avto vžge, če temu ni tako, bom rajši takoj dal rezervno baterijo v avto...
Drugače pa je baterija v kartici tam, kjer se izvleče rezervni ključek za odpiranje vrat v takih primerih, čim izvlečeš ključek zagledaš baterijo, ki malo štrli ven.
Ok megane je letnik 98. Že to da v naslovu piše KLJUČ nevem zakaj vi govorite o kartici. Skratka sem kupil baterije na original servisu in niso bile baterije ampak ključ sam. Una dioda notr nej bi crknla ampak dioda vseen dela pa vseen noče odpret. Kr neki. Fora je v tem da jst ne morem odklent motorja če mi ključ ne dela in se zato ne nmorem peljat. Na srečo rezervn dela
1) Vsedi se v avto in se zakleni
2) Vstavi ključ v ključavnico, vendar ne dajaj še kontakta
3) Pritisni tipko na ključu, jo drži in obrni ključ na kontakt
4) Če rdeča lučka gori in nato vgasne, bi avto moral vžgat. Če utripa, ne bo vžgal.
Malo slabo sem napisal. Potem ko pritisneš in držiš tipko ter zavrtiš ključ na kontakt, drži tipko še kake 2 sekundi, nato pa jo spusti. Zatem obrni ključ do konca, da avto vžge.
Nič ni. Ob pritisnjeni tipki in kontaktu lučka samo hitreje utripa in ne ugasne ne glede koliko časa držim v tem položaju. Ko spustim tipko in obrnem ključ do konca pa avto samo vergla in ne vžge.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.