Meeting - kruhki

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Uradno samo Skorpy ( + boljša polovica?).No, pa jaz, k bom 3 min stran
grin1.gif

Neuradno bomo pa itak vidl tm, kolk nas bo.. Vseen bi blo pa fajn, da se okvirno ve, kdo res pride in kdo samo gobca, da se mizo rezervira (da nebomo kot prvič, v unmu pajzlu
grin1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ti sam prit, pa ne kolta pozabit
grin1.gif

(bomo spet v cajtngig.press)
Za pir bomo že zbrali (ali pa za kak slemer).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Vedno isto... Bo ko še računal za tiste, k mogoče pridejo in rezerviral mizo, na nas bo pa kake 5 ob mizi za 30 folka...
hysterical-1.gif

Nč mogoče- ja al ne! Vmesnega ni.
wink-1.gif

Glede na to da smo zaj**** Notranjca z Medvedovim brlogom.......ni več prostora za opravičila......jaz pridem........moja pa bl ne.......je učer rekla....zanč sm pršla pa sm bla poleg skorpy edina baba......sm mela tak bad feeling da vsi misljo da sm zalimana za tebe kamr greš
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Z moje strani ni bilo nič slabonamernega mišljeno, samo pač mnenje, ker se mi zdi da vas ni lih večina z unga konca,vsaj po mojem občutku.

nahrung002.gif

Evo jaz bom naredil 25-35km.......hvala bogu da je od Notranjca propadl če ne bi jih blo še več
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Oprostite sam jaz nebom dal za pir ker nimam keša :D Dam pa seksualne usluge

Ti boš za lupljenje krompirja...deal?
evil.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Vedno isto... Bo ko še računal za tiste, k mogoče pridejo in rezerviral mizo, na nas bo pa kake 5 ob mizi za 30 folka...
hysterical-1.gif

Nč mogoče- ja al ne! Vmesnega ni.
wink-1.gif

Glede na to da smo zaj**** Notranjca z Medvedovim brlogom.......ni več prostora za opravičila......jaz pridem........moja pa bl ne.......je učer rekla....zanč sm pršla pa sm bla poleg skorpy edina baba......sm mela tak bad feeling da vsi misljo da sm zalimana za tebe kamr greš
hysterical-1.gif

Ma sej moja gospa bo tudi sedaj prvič. Naj pride še tvoja. Bosta skupaj vadile tišino
evil.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ali pa za poplave...
crazy1.gif

Moja sestra je bila prejšnji teden še s šestimi frendicami v Londonu na šopingu, no, zdaj pa glej, kaj imajo
bonk.gif