Med.over.net avtomobili

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
V bistvu nikoli nisem bil na tistem forumu, niti ne mislim tja it, ampak me vseeno zanima, zakaj je toliko MON avtov na cesti. Če se ne motim, se gre predvsem za BMWje.
confused-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.246
9.877
113
Dobro.
Se mi pa postavlja eno vprašanje: a plačujejo dohodnino za to?

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Lahko ti jaz povem ko sem tudi moderator na tem forumu. Dobili smo ponudbo za poslovni najem. Sponzor je bil BMW. Varjanta je bila ful ugodna. Edino kar je bil pogoj je to da si imel na tablici napis MON. Jaz sem takrat šel na neko poskusno vožnjo s trojko ampak pol sem raj kupil enoprostorca
smile-1.gif
.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
V bistvu nikoli nisem bil na tistem forumu, niti ne mislim tja it, ampak me vseeno zanima, zakaj je toliko MON avtov na cesti. Če se ne motim, se gre predvsem za BMWje.
confused-1.gif

Spet bi nekateri radi dobili "zastonj"
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
confused-1.gif

Spet bi nekateri radi dobili "zastonj"
bonk.gif

Peugeot-u. Ampak tebe z 8. stopnjo tega očitno niso naučili.

Fant, nauči se trollat. Boš moral še dolgo v šolo hodit, da boš lahko kako pametno opazko napisal.
priden.gif

hysterical-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Kdo "trolla" fant ? Napisal sem to kar drži, ane.. očitno te "peče" ker se tvoji "kolegi" okoli peljemo z BMW-ji ti pa v Peugeot-u.

Saj bo bolje, pravijo
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne. Sem kar zadovoljen s svojim avtom. Drugače pa sta še dve petki pri hiši, tako da se mi ne kolca po BMWjih.
priden.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Ne. Sem kar zadovoljen s svojim avtom. Drugače pa sta še dve petki pri hiši, tako da se mi ne kolca po BMWjih.
priden.gif

Sem lahko tvoj "kolega" ?
grims-1.gif

Zakaj, saj si napisal, da se voziš okrog z BMWjem jaz pa le s Peugeotom. Zdaj se pa počasi odloči, a hočeš, da mam jaz več, al hočeš, da mam manj? Si ko ena babnca, bi jebala al nebi da uđe.
cry12bpy.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
http://blogs.marketwatch.com/thetell/2013/08/13/bmw-drivers-really-are-jerks-studies-find/
Citat:
Now, a couple of studies, one in the U.S. and another from the U.K., appear to provide statistical evidence that BMW drivers are, to be polite about it, complete jerks.
Citat:
The study found men between the ages of 35 and 50 driving blue BMWs were most likely to be reported as having engaged in road-rage behaviors such as aggressive driving and swearing.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
priden.gif

Sem lahko tvoj "kolega" ?
grims-1.gif

Zakaj, saj si napisal, da se voziš okrog z BMWjem jaz pa le s Peugeotom. Zdaj se pa počasi odloči, a hočeš, da mam jaz več, al hočeš, da mam manj? Si ko ena babnca, bi jebala al nebi da uđe.
cry12bpy.gif

Pa nismo vsi takšni kot si ti
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zakaj mi odgovarjaš, če si na *** ignore *** listi? Spet kak "premeten" enovrstični post?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.