Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
V bistvu nikoli nisem bil na tistem forumu, niti ne mislim tja it, ampak me vseeno zanima, zakaj je toliko MON avtov na cesti. Če se ne motim, se gre predvsem za BMWje.
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
V bistvu nikoli nisem bil na tistem forumu, niti ne mislim tja it, ampak me vseeno zanima, zakaj je toliko MON avtov na cesti. Če se ne motim, se gre predvsem za BMWje.
Spet bi nekateri radi dobili "zastonj"
Citat:
Ne. Sem kar zadovoljen s svojim avtom. Drugače pa sta še dve petki pri hiši, tako da se mi ne kolca po BMWjih.
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Ne. Sem kar zadovoljen s svojim avtom. Drugače pa sta še dve petki pri hiši, tako da se mi ne kolca po BMWjih.
Sem lahko tvoj "kolega" ?
Citat:
Now, a couple of studies, one in the U.S. and another from the U.K., appear to provide statistical evidence that BMW drivers are, to be polite about it, complete jerks.
Citat:
The study found men between the ages of 35 and 50 driving blue BMWs were most likely to be reported as having engaged in road-rage behaviors such as aggressive driving and swearing.
Citat:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Sem lahko tvoj "kolega" ?
Zakaj, saj si napisal, da se voziš okrog z BMWjem jaz pa le s Peugeotom. Zdaj se pa počasi odloči, a hočeš, da mam jaz več, al hočeš, da mam manj? Si ko ena babnca, bi jebala al nebi da uđe.