McAlter miniMeet

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
..., skorpy ti pa ne dražt, Maci misl da si ti u mekanega, pa ji nemorm dopovedat.....

lp D

a dej no, a si lahko tih, a morš čist vse pisat tle gor pa me izdat

dentex

Guru
20. sep 2007
2.765
663
113
Ups, sorčy nism hotu, OK bom reku da si vame, sej nau vrjela ampak useen.

Aja pa še zanimivost, notranca smo mogl z nogo u auto basat, k je tolk jedu da je edin skoz prtlažnik not padu. Mau se bo mogu u drugi dam pelat, k je šalthebl zjebu.

lp D

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Itak pa štala, peeezdarija živa! Suzica je z remelnom mekanog lovil okol tobogana, mene pa Mahoney tolku s pendrekom, pa nekaj momljal, kao, tle maš Kunstlja....
shocked-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Jest teško hodm, k sm tolk nabasan 4 meki, pol sm pa še bk ju una dva torpeda zmazu. Dobr da me maci ustavla, k če ne bi se čez Kamelčija direkt u Mekani čevl zvrnu. Mx falil si več pojem od tebe, skorpy ti pa ne dražt, Maci misl da si ti u mekanega, pa ji nemorm dopovedat.

lp D
hysterical-1.gif
faca

mah maci je danes delala, drugače bi prišla, samo sem šele ob 17h prišla domov in preden bi se zrihtala da pridem... nebi bilo nikogar več, direkt pa tud nisem mogla pridet, ker sem delala bolj umazane stvari (brez neumnih pomislekov) in sem nujno rabila tuš.

z mekanim grem pa rajš sama na kosilo, ne rabiva svečk
hysterical-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.765
663
113
Oh Maci, dej sm se pa tud jest vate mau.

K si mi ušeč tkole mau umazana, a maš pol med intimo k sm te podabu uprašat tud rada če ti toj mekani umazane stvari govori
wink-1.gif

lp D

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz sem bil že ob enih v Meku, pa ni bilo nobenga. Sem pojedel en mali meni, pol pa sem šel domov.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ob enih ni bilo nič posebnega. Še babnce so bile bolj za en penis.
frown-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz sem pa samo 6 tipov od skina do čupavca videl iz rondoja pa sem se ustrašil, da ni slučajno kak bansh ali pa suzica zraven...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.450
7.147
113
pri taščici
ni mi zneslo, okoli 7 prišel šele nazaj v lj, pa še takrat sem "pozabil"
upam da si užival na meetingu.... pa upam , da ste imeli kakšnega zvestega člana McD med sabo (goba?, softi?....)
Včeraj bil na občnem zboru "huliganov" pa smo imeli 3 "člane" mlajše od petih let s seboj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Mekani pa Eazy sta se pogovarjala o Srebrenici, Mahoni je prepričeval Kameleona da tisto ni od Kunstlja bivši telefon.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
blo je fino. ugotovil smo oz potrdil, da je mek slow food, smo mel 4 hode pa kaficu na koncu (majo bone za gratis kapučin, kar je nam zmanjkal smo pobral od revežev okoli), da niso prepričani kaj naročiš in predvsem, da se je v nočno izmeno primajala dvogrba lepo zategnjena kamelca. prej so bile sam medvedke in jamski clovek.

je pa še res, da je bil vporedno se ringaraja srečanje in je bilo nekaj mamic, ki so...100% kvalitetna roba

btw
podgan in čefurčkov nisem opazil