McAlter miniMeet

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
@softi, v petek po meetu je bilo fino v kinu. upam, da greva po naslednjem meetu tudi
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glljiva in ostali vplivnezi

dejte nam zrihtat en podforum..pa not dejte te, k smo se srecal zadnjic, recimo. potem bomo pa sirili udelezence. z nekaterimi bi se sreceval, a z nekaterimi ne. zdej pa glede na moj temperament res nima smisla, da uleti kak retard in da rata problem. zato bi se srecval diksretno. ne morem pa zs-jev pisat vsem..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
glljiva in ostali vplivnezi

dejte nam zrihtat en podforum..pa not dejte te, k smo se srecal zadnjic, recimo. potem bomo pa sirili udelezence. z nekaterimi bi se sreceval, a z nekaterimi ne. zdej pa glede na moj temperament res nima smisla, da uleti kak retard in da rata problem. zato bi se srecval diksretno. ne morem pa zs-jev pisat vsem..

Malkoma si polek štel, al se drek pišem?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ja, sori, varal sem te, tvoj zadnjik ni bil edini, v katerega sme ga parkiral...soræi.
evil.gif

Meni si ti žalostna oseba, dejansko meniš, da si smešen in zabaven, da ne govorim kako si brithen, ko mi želiš napisati nekaj med vrsticami pa še sam ne veš kaj bi napisal. Ne da se mi več, imam pametneješe zadeve za početi, grem rajši Mekanemu težit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.548
5.677
113
Uno na katerga te etak ne bo ker se bo kurilc vmes podražu
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
oh glej glej, fant s slabim spominom se je oglasil. Ves enkrat je bilo ko je en mX rekel da loci horsa v btc in horsa v tivoliju. In se je nekaj stavit hotel. Pa smo priredili event tekmovalca pa ni bilo. Remember?

Če me je direktor poslal v split. Sem pa zalterovcem privlekel pagovca, v zameno :D