MBT obutev

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Odprla se bo prva trgovina z MBT obutvijo pri nas, ki naj bi deloma reševali probleme z bolečinami v hrbtu... Je kdo to že preizkusil? Bo treba počasi zamenjat čevlje, pa je ravno soupadlo z odprtjem trgovine...
smile-1.gif

Kdor pa še ne ve za to pa link: http://www.swissmasai.si/Principle.aspx

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
kaj pa če so bolečine v hrbtu povezane z npr. nepravilno držo (za pisalno mizo,...), preslabotnimi spodnjimi hrbtnimi mišicami, zaradi napačnega dvigivanja težjih predmetov?

drugače pa ne poznam te vrste obutve in še nisem slišal da bi kdo imel bolečine zaradi napačne obutve (ja vem da je razlika med obutvijo s tankim podplatom (All star) in med npr. Nike Air/shox obutvijo)

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Da obudim temo - predvčerajšnjim sem sprobal tole obutev v trgovini v Qlandii v Novi Gorici. Čevlji izgledajo in delujejo zelo kvalitetni, hoja v njih pa je zelo zanimiva. Ko sem prešaltal nazaj na svoje Geoxe, se mi je zdel raven podplat čuden.
grin1.gif
So pa cene kar zasoljene, od 190-240 EUR. Zanima me, če ima že kdo tole obutev ter kako se obnese na dolgi rok?

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
916
102
43
select 1 from dual;
Jaz jih sedaj nosim že nekaj časa in vsaj pri meni stvar učinkuje. Kot sem že napisal sem jih kupil zaradi rehabilitacije in čevlji so kar nekaj pripomogli k povečanju vzdržljivosti mišic. Me pa noge po daljši hoji oz. stanju še bolijo od tega, ker mišice bolj delajo.

Pa še en namig. Probaš katera številka ti ustreza, potem pa Ebay. Moje Chapa Black sem dobil za 140€ z poštnino.

LP
Andrej