Zivjo,
Ali to kdo uporablja? Primerjava z recimo NLB pay?
Oce je pri nlb, premaknil se ne bo..., jebiga starejsi ljudje... nima ne klika, ne nlb pay...
Internet mi kaze reklame, da je tole placevanje poloznic brez provizije. Stari bi to uporabljal samo za poloznice, ker je brez provizije...
Ce prov razumem, se mbills polni kar preko maestro kartice? Samo na petrol je treba it potrdit identiteto?
Ali sem spregledal kak drobni tekst?
Hvala!
Spoštovani,
brezplačno osebno identifikacijo s katero postanete polni uporabnik mBills lahko opravite na dva načina. Bodisi jo opravite na bencinskih servisih Petrola, kjer prodajalcu le pokažete mBills črtno kodo in svoj osebni dokument ali pa s kvalificiranim digitalnim potrdilom. To storite tako, da v mobilni aplikaciji mBills izberite možnost "Z digitalnim potrdilom" in sledite navodilom.
Plačevanje položnic je brez provizij, celoten cenik pa najdete na naši spletni strani. Poleg plačevanja položnic brez provizij, vam mBills omogoča tudi številne druge storitve, med njimi brezplačna kartica mBills Mastercard za plačevanje na spletu in v tujini, nakazovanje denarja drugim osebam, plačevanje s telefonom na več kot 1500 prodajnih mestih in druge ugodnosti. mBills denarnico lahko napolnite na več načinov. Na voljo so vam polnjenje z bančnega računa, vplačilo gotovine na Petrolu, polnjenje s kreditne kartice ali polnjenje s plačilom UPN naloga. Več o načinih polnjenja lahko preberete na spletni strani.
Lep pozdrav,
Matic Žmuc
MBILLS d.o.o.
Pozdravljen Matic,
Hvala za odgovor!
Mi pa se nekaj ni jasno (spodaj z rdeco, kopirano z vase spletne strani)
Potem lahko vpisem tudi "sosedov" bancni racun?
Kako tocno to poteka? Oce ima nlb maestro kartico in bi rad napolnil mbills, da placa poloznice brez provizije.
Hvala!
Osebni račun z mBills povežeš tako, da v zavihku »Polni z bančnega računa« izbereš »Moj TRR račun«, vpišeš svojo številko svojega bančnega računa, izbereš željeni znesek polnitve in potrdiš.
Kaj bo z mBills Mastercard karticami, ki jih izdaja Wirecard?
Wirecard je danes razglasil insolventnost.
Vsaj denar je kao na "varnem".
Še tole bo zanimivo - pričakujem refund zaradi nedostavljenega paketa. Aliexpress to izvede na kartico, s katere je bilo izvedeno plačilo.
Da ne bo slučajno šel ta refund v binarna nebesa