MB CLS II

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne se smešit. Briga mene katero vozilo voziš. Je pa fenomen, da se večinoma oglašate takšni, ki imate francoske in podobne "rakete".

Vsak lahko napiše svoje mnenje, zato se imenuje forum in ne kvorum. Se pa rad argumentiram z neumesnimi komentarji, že zato, da se vam ne bo zdelo, da imate vsepovsod svoj prav. Je svet takoj lepši.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Smisel tvojega posta, kjer omenjaš Alfo 147 je?

Da ima vsak svoj okus ("vsake oci imajo svojega malarja"), torej da se nekomu zdi lepo, kar nekomu drugemu morda ni vsec, in da nima smisla o tem razpravljati, ker ne obstajajo nobena objektivna merila, s katerimi bi bilo "lepoto" mogoce ovrednotiti.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Bom poskušal še enkrat in počasi.

Del, da ima vsak svoj okus, razumem in ne oporekam.

Nikakor pa ne razumem, da primerjaš aftermarket dodatek na Alfi, ki ne izstopa v nikakršnem primeru, razen v tem, da se sprednji gumi razlikujeta od zadnjih, zaradi domnevno boljšega oprijema na cesti, ki vodi v hribe. CLS je novo in tovarniško oblikovano vozilo, brez nepotrebnih dodatkov, ki jih vidiš pri lokalnih styling mojstrih. Pač, blokada v glavi, ki jo ne prebije niti VTEC.

Nadaljujem, preberi si še enkrat moje komentarje, zmotijo me neumesni komentarji, ki so del te teme in nakazujejo slovensko omejenost, predvsem v razmišljanju. Obnašam se negativno do tistega kar si ne morem privoščiti oz. ne morem imeti. Žalostno.

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
Citat:
Ne se smešit. Briga mene katero vozilo voziš. Je pa fenomen, da se večinoma oglašate takšni, ki imate francoske in podobne "rakete".

Vsak lahko napiše svoje mnenje, zato se imenuje forum in ne kvorum. Se pa rad argumentiram z neumesnimi komentarji, že zato, da se vam ne bo zdelo, da imate vsepovsod svoj prav. Je svet takoj lepši.

S čim se pa jaz smešim?
priden.gif

Res pravi fenomen.. oglasilo se je več voznikov cliota kot mercedesa..
d055.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Bom poskušal še enkrat in počasi.

Morda bi bilo boljse, ce ne bi, ker ti ne gre.

Citat:
Nikakor pa ne razumem, da primerjaš aftermarket dodatek na Alfi, ki ne izstopa v nikakršnem primeru, razen v tem, da se sprednji gumi razlikujeta od zadnjih, zaradi domnevno boljšega oprijema na cesti, ki vodi v hribe. CLS je novo in tovarniško oblikovano vozilo, brez nepotrebnih dodatkov, ki jih vidiš pri lokalnih styling mojstrih. Pač, blokada v glavi, ki jo ne prebije niti VTEC.

Kje ti vidis primerjavo ? Jaz sem dal ilustracijo, kako je lahko nekomu nekaj vsec, nekomu drugemu pa ne. Ti imas evidentno fiksno idejo (
stupid-1.gif

Daj zdaj - pa tokrat res pocasi, da bos morda zdaj vendarle dojel - se enkrat preberi moje sporocilo, pa debelo premisli, in ko bos potuhtal kako in kaj, nam le napisi kje je tam kaksna primerjava
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zabavaš me, zato si mi smešen.

Seveda, ko ste pa takšni najbolj obremenjeni kaj je lepo in kaj ni lepo. Doma pod povštrom pa nekaj od Svete trojice (Audi, BMW, Mercedes) v obliki slike ali Burago modelčka. Izdeleke za 60.000 EUR+ je seveda zgrešen, ker kdo bo pa kaj takega kupil. Clio Storia je izjemen dosežek v tehniki, ker ima 4x Airbag in lepo zaključene linije prtljažnika.
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
hysterical-1.gif

Toliko si naložil v tej temi, da še šleper ne povleče vsega nesmisla.

Dal si ilustracijo na aftermarket izdelek, ki stane 200 EUR (?) in nima nikakršne veze z novim vozilom. Ne rečem, da bi napisal primerjavo s Sangyong kupci, ti si se odločil pa za auspuh. Izrecno si omenjal Alfo 147 in izpuh. Ne samo, da je butasta primerjava, ampak tudi povsem neargumentirana. Karkoli si želel napisati, ilustracijo, asociacijo, primerjavo..., je popolnoma zgrešeno in nesmiselno. Na žalost je okus tudi pogojen s količino denarja na računu ali nogavici, kot ti je ljubše.

Nimam jaz kaj razmišljat, slovenska zavist dela svoje. Še dobro, da nisem del nje.
cheer.gif

EDIT
tiskarske napake

Nazadnje urejeno:

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
No, lepo, dva šoka v enem dnevu. Prvi je bil, da Apple fan prizna, da iPhone ni brez napak, drug pa tole
wink-1.gif

Sam ne dvomim, da je tehnično krasen avto, kar je MB vedno bil. Meni le ne diši tako oblikovanje. Izjave v stilu "to je drvarnica" pa so bolj provokacija na poste, kakršen je tisti od Don-whatever, ki enostavno nikomur ne pusti drugačnega menenja...

Tako informativno......Ti in ostali "znalci" lahko imate mnenje in okuse kakršne želite
bonk.gif

Samo ne mi neki mojstri kateri si na razne cliote,vesite neke poliestrske super duper dodatke,pljuvat po CLS. Tako kot je že en povedal avto za toliko denarja ste videli samo od daleč in mogoče doma kak drk materjal v obliki slik,da lahko s svojim prijateljem se vsa usrana od poliestra,pametujeta kak so oblikovalci pri mečki zasrali in bi vidva pod hruško opravila bolje
bonk.gif

Kritična mnenja bi lahko bila na mestu od koga,kateri je lastil ali vsaj imel možnost vozit nekaj takšnih avtomobilov in potem bi se lahko pogovarjal kje ima kakšno stvar kater avto bolj dodelano in so on............
Taka mnenja so kot so v tej temi na alterju res sodijo samo v kakšno lokalno kafano,kjer dalje od kakšnega hyundaja niso prišli
priden.gif

Pa favšija in pametovanje o star wars avtu naprej
zmaga.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Oh, uboga živalca, ti si se pa močno razburil
priden.gif

P.S. A ti si brat od štiftheada?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Pa dober [censored] kaj vam zdej ni jasno? Torej ne sme nekdo za nek avto, ki si ga ne bo kupil reči, da mu je enostavno grd, nevšečen, pač ti ni všeč, [censored]??!? Je zaradi tega nekdo kr fovš ker mu pač faking MB ni všeč. Boh se usmil
bonk.gif

Men tud tale Meca ni nič kaj posebnega, mi je pa mogoče BMW7...pa sem torej najprej na eni strani fovš, ker mi ni všeč, pol sem pa kaj, ker mi je BMW7 všeč (pa čeprav si ga nebi kupil)?
bonk.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Aha torej nekdo, ki recimo živi v hiši bivalne površine 100 kvadratov, ne more reči, da mu je sosedova hiša, ki ima 200 kvadratov pač grda? Ni po njegovem okusu? To je za vas takoj avtomatično fovšija. Povej mi potem, kaj je zate subjektivno ocenjevanje, okus,..?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Aha ok.
Kako bi pa potem po vaše označili osebo (ki vozi Cliota), ki v temi o novem CLSu reče, da mu preprosto ni všeč, v sosednji temi o A8 pa pove, da mu je le-ta lep?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, zdaj, če je na tej rdečlaski za malo bogatstvo dodatkov, da zgleda, potem vsekakor zavidam naravno blondinko, ko mi že pri dober dan rata trd.