No pa bodimo resni.
Drugače je brati, če napišeš, da se ti zdi oblikovno zgrešen oziroma napišeš, da je avto del star wars koncepta, da so sedeže spredaj preozki in znucani kot pri Audiju po 500.000 prevoženih, da te moti to in ono v sosednji temi pa skoraj ta isti folk sprašuje kaj bi lahko bilo narobe, ker jim je Opel Omega spustila dušo v višnjegorskem klancu.
Moje osebno mnenje pri CLS je, da je avto izjemen, tako zunanjost kot notranjost. So pa seveda stvari, ki me motijo. Npr. manjka mi menjalnik na sredini konzole, moti me tretja zavorna luča v odbijaču, za kaj več bi moral avto videti v živo in preizkusiti.
Ne morem dojeti, da nekateri sodelujoči v življenju niso vozili avto, ki ima več kot 200 KM oz. njegova cena presega vsaj 60.000 EUR in takoj označijo, da je vozilo popolnoma zgrešeno in pooseblja kočijo. Takšno razmišljanje mi gre resnično na živce, ker je v vozilo vloženo ogromno časa in znanja. O testiranjih ne želim razglabljati, ker nekateri vlečejo težke denarce, da podajo svoje mnenje o lastnostih vozila. Sem sveto prepričan, da je tehnična podkovanost teh istih ljudi neprimerno višjem nivojou od ostalih znalcev iz Alterja.