Mazda CX-6e

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.444
6.248
113
Full všečna od zunaj in dobre zmogljivosti, ampak notranjost mi pa ne gre, ta ogromen zaslon, odsotnost fizičnih gumbov,
pri Mazdi so mi bili všeč ravno ti manjši zasloni, ker res ne rabiš celega televizorja notri... kot voznik ga nikakor ne potrebuješ,
kaj da bi ga šele izkoristil...

1768032582595.png

Lepa za popiz*dit

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.179
7.546
113
Kot velik ljubitelj “pilotska kabina” videza sem se zelo skepticno vsedel v takrat “nov” avto -
Teslo.
Privajanje na velik ekran in odsotnost fizicnih gumbov je bilo flawless, tako da to je samo osebna prederenca ki se hitro spremeni

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.992
869
113
www.jernej.org
Pač ja... ista fora kot Mazda 6e. Veliko avta za svoj denar. Oprema odlična, itd. Problem (vsaj v štartu) je bil pa buggy kitajski SW. Če so SW spolirali, se ga vsekakor splača pogledat.

• Všeč mi je
Reactions: tony

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.879
1.838
113
Gre za feature overdose. Spoliraš tako, da umakneš neumnosti in samo tiste reči, ki jih voznik dejansko redno rabi, spoliraš v nulo.
Ampak potem ne rabiš takega displeja.
Verjetno je že hardver spodaj 8x prepočasen, da lahko futra 12000x1920 pixel displej. Pa smo tam, kjer je več samo manj.
Deluje na bling bling, potem pa opaziš, da je nekoristno.
Pa nisem zagovornik 100x100 pixel displejev. Samo tega, da je bling bling, pa na koncu neuporabno, tudi ne.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.391
4.833
113
Sicer vidim (domnevam glede na luknjo na armaturki) da ima vsaj HUD, tako da nekaj voznik vseeno dobi, ampak kaj je namen ogromnega TV zaslona ki je v celoti premaknjen na sopotnikovo polovico?*

* namen je najbrž kitajski trg in kitajska logika razvoja, pri kitajcih se avta ki nima na sopotnikovem sedežu zaslona ne kupuje, ker je osnovna funkcija zaslona da sopotnik med vožnjo drka po zaslonu. Na kitajskem se v povprečju vozita vedno v vozilu vsaj 2 osebi. V EU kjer se nadpovprečno časa vozi v avtu voznik sam je pa tak koncept povsem zgrešen.