Maya Maya - je za kupit?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
kako poceni, 56 € za hlače ni poceni :S kupiš ene, ne pa 3...

svašta.

sicer pa podobna zgodba je tudi pri NESu, ki je vcasih veljal za kvaliteto,zdaj že dolgo 95% šivajo na ladjah v mednarodnih vodah (ja ta sistem še laufa) in na kitajskem...baje v slo še samo šivajo kakšne res drage smuč. komplete... material pa tako tako, eno je dobro eno pa sranje. kako naletiš

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik miha_z pravi:

Troje hlace sem kupil, ker so bile tako poceni..Ce je kaksen dez, je super imet nepremocljive hlace, ce si s kolesom ali pes..

hlače sploh niso poceni.

padel si na njihovo foro ki na žalost deluje...ceno naviješ v nebo...potem daš pa mega popust...in folk je ves srečen kolk ugodno je kupil.

vsaj veš za drugič.

miha_z

Zelenc'
10. jan 2011
5
0
1
Ma padel sem na dve stvari:

1) Spomnem se vcasih, ko sem bil se v srednji soli (cca 10 let nazaj) so vsi kupili rucake MAYA MAYA v razprodaji. Vsi so jih samo hvalili. Tudi nekdo je imel budno MAYA MAYA in sem slisal tudi same pohvale od nje.. Razen teh hlac, se nikoli nisem kupil pri njih nic.

2) 187€ in -70%..ja..to dela..res je... sem si rekel, da za to ceno in znamka MAYA MAYA bodo vsaj boljse, kakor tiste no name, ki se prodajajo po hervisih itd za cca 70€...

To so zelo mocne stvari.. Znamka, ki ji zaupas, visoka cena in velik popust.. ce na tole dodamo se, da nimam pojma od teh stvari (iskal sem samo hlace, ki pac ne prepuscajo dezja in dihajo).. so taksni rezultati kar predvidljivi..

Kakor pravijo.. "na napakah se ucimo"...solnina pac nekaj stane, nimas kaj pomagat
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
sam še vedno ne pojasni zakaj si kar trojne kupil, verjetno za vsak slučaj, če bi jih podražili