Bila sem na maturancu, takemu pri kateremu ni imela šola čisto nič zraven. dogovorili smo se vse sami in nato tudi sami imeli s starši sestanek (saj smo hoteli, da bi starši vsem dovolili na izlet). Bili smo 10 dni in vsekakor nismo bili vseh 10 dni 24h na dan pijani, kot si predstavljate maturance nekateri. Kljub temu, da smo imeli vse v lastni režiji, smo si vseeno ogledali nekaj znamenitosti in imeli razne izletke itd.. zvečer so pa pač bile žurke. na žurkah se je seveda tudi pilo (tudi čez dan se je že kaj spilo ampak to recimo da tako kot sedaj nekateri spijete pivo za žejo), tistega ki pa ni pil se pa ni nič sililo s pitjem. Vsekakor se pa kljub temu najde vedno nekdo, ki se pohvali da je bil skoz pijan. vendar ta "skoz" je na izletu čisto nekaj drugega
smo pa šli skoraj vsi iz razrada, ne glede na to da smo šli sami. šli niso edino le tisti, ki se v razredu niso počutili dobro, tisti, ki še danes nikoli ne pridejo na obletnico mature
, pa čeprav so jim starši dovolili. Ne, njim se to zdi čist preveč bedno...
je pa zame maturantski izlet nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v srednji šoli. Tam smo se še bolje spoznali med sabo in tam so se spletla prijateljstva s sošolci, s katerimi se prej pravzaprav sploh nisi toliko družil. prijateljstva pa trajajo še danes in se še danes redno dobivamo, ga skupaj žuramo, hodimo skupaj na morje, skupaj vstopamo v novo leto, itd... takoj bi ponovila maturantski izlet. in upam, da kljub nesreči, ki se je zgodila, maturancev na šolah ne bojo prepovedali, saj bi bili dijaki zelo prikrajšani...
upam da sem vam dala še dodatno predstavo kako le niso maturantski izleti taki, kot si jih nekateri predstavljate. sicer pa vam je podal uporabnik Telefunken zelo jasen opis kako maturanci sploh zgedajo. se bolj ne bi mogla strinjat z njim kot se
Fant je pa tukaj imel res nesrečo, zato sožalje staršem in sošolcem. R.I.P.