Ja tak pa spet ne gre. Mislim, preveč posplošujete in pišete, da je folk celi dan pijan. V to me ne bo noben prepričal, sam sem bil v Grčiji in imam zadevo razčiščeno v glavi.
Stvar je taka, da šola nima čisto nobene veze z maturantski. Od kje vam ti podatki. Ko je k nam v šolo prišel Mondial, je šolo prosil če mu za 1 uro odstopi eno učilnico, kjer bi se pogovorili z razredom in predstavili program. Šola je pustila, vendar po 7. šolski uri. Dijaki smo bili prostovoljno v učilnici, naš redni pouk je bil že mimo. Tako da šola res nima nobene veze z agencijo, ki organiza potovanje. Greš na lastno odgovornost. Ker nas je šlo več kot 20, so nam rekli da ima ena oseba zastonj. Mi smo ovabili razredničarko. Spet podatek, da je šla profesorica prostovoljno in ni bilo preko šole. Sploh pa ni bila ona odgovorna za nas na izletu.
Če so bili ljudje pijani, so bili to v večernih oz. nočnih urah in ne CELI dan. Čez dan je bila plaža in programi, tako da ja vidiš tudi naravo, morje in grško kulturo, ljudi...
Spet mi ne bo noben govoril, da so tile izleti dragi. Z letalom v eno smer smo odšteli 120.000. Recimo da z dodatnimi stroški, 150.000 sit. Mislim, da je danes vsaj dijak sposoben it delat eno poletje in si zaslužit, poleg tega ti nudijo plačilo na 12 obrokov.
Še nisem slišal, da bi maturantje odšli v Grčijo in ne bi obiskali Aten, prekopa, itd. To imajo že vse agencija v programu po defaultu.
Malo alkota v krvi tudi ne škodi, kvečjemu prodobiš malo na pogumu, govorim za plesat s sošolkami
, ne za skakat čez balkone
Še to sem pozabu. Na maturantskem izletu še bolj spoznaš ljudi, tako da je mat. izlet pravzaprav tudi neka družba prihodnosti. Recimo, da si tudi po končani srednji šoli zadržal stike...Pa ne tako, da človeka srečaš na ulici po 2 letih in rečeš Zdravo-zdravo ampak, da se konstanto družiš, rečeš kakšno na račun mat. izleta in dobrih in slabih spominov v srednji šoli.