MATURA

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ura je 5 zjutraj in od zdaj naprej so dostopni podatki...

Ta matura je brezveze
grin1.gif

4wa-matura.jpg

cheer.gif

move

Pripravnik
9. apr 2008
77
0
6
Cypress Hill
Blagor vama, jst sm pa padu pri MAT in ZGO. Prokleti zidje, ki sestavljajo maturitetne pole. Najrajs bi sel razstrelit solo in RIC.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Mene so moji letošnji maturantje prijetno presenetili z lepimi ocenami, lahko se pohvalim celo z zlato maturantko s kranjske Gimnazije
smile-1.gif

Čestitke vsem.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Jebemtiš, čestitke fantje in dekleta, mene čaka tole šele 25.8.

Kako je pa z vpisovanjem na fakultete. Namreč ja grem na drugi rok mature in me zanima kdaj se moram ponovno vpisat?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mene pa samo zanima a se moramo zdaj še kaj vpisat ipd. ali samo počakamo pošto iz faksa in se potem gremo vpisat?

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Hudiča, samo ena?
tongue-1.gif

Še na St. vidu smo jih imeli več svoje čase, pa smo bili... St. vid, ne več ne manj
grin1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Vsekakor čestitke
smile-1.gif

Btw. za inštrukcije se danes torej grebe mularija, ki ponoči ne more spati, ker jih je groza, da bodo imeli na koncu 33 in ne 34 pik?
confused-1.gif

Btw. jaz bi jim še več računal kot tistim s popravcem - zajebana klientela, pa to
grin1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Nimaš kaj, med maturanti se bije boj za obstanek.... punca je pač ambiciozna, bodoča zdravnica, in želja ji je bila postati zlata maturantka. Zakaj ji ne bi pomagala?
smile-1.gif

Drugače pa raje "popravcem" več računam, ker so čez leto zabušavali
tongue-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mitzy, to s popravci se ne strinjam, da so celo leto zabušavali. Ja naprimer, sem matematiko celo leto drkal, pa so okoliščine nanesle drugače. Moja več al manj nesposobnost za ta predmet plus zajeban učitelj. Tako da nekar o zabušavanju čez celo leto.

Nazadnje urejeno:

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Tisto je bilo bolj v hecu napisano, da bi jim več računala. Seveda ima vsak individualne razloge zakaj je do popravca prišlo, ampak sama opažam, da popravcem pogosto botruje lenoba. S tem pa ne izključujem možnosti drugačnih težav
wink-1.gif

In kaj sem mislila z "bojem za obstanek"? Ja, obstajajo omejitve na fakultetah, zato se je že celo leto bila bitka za točke, matura je pa sploh glavna bitka. In tu moraš biti eden izmed boljših, če si želiš vpisa na določeno fakulteto brez težav ali raznih finančnih zadržkov za izredni študij.